🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2023 mayıstan beri kullanıyorum başarılı ama depoda coil whine olabilir dikkat et geldikten sonra
depodan mı aldınız? coil whine denk gelirse iade alırlar mı

1772057490409.webp

Yok hocam Vatandan almıştım ben 1 ay iade edebiliyorsun depo ürünlerini
teşekkür ederim bilgi için. Peki üründe kronik duyulmuş bir sorun var mı yoksa tamamen şans mı? A tier bir ürün sonuçta ona güvenerek aldım

Alıntıyı görüntüle
Fiyat iyi gibi geldi ekim kasımda da bu civarlara düşüyordu. Cloud 3 wireless kullanmaktayım aktif olarak mantıklı mı sizce?
hocam bence fiyatını kesinlikle haketmeyen bir kulaklık hatta gaming diye geçen hiçbir kulaküstü kulaklık fiyatını haketmiyor. Gerçekten ses kalitesi ve oyun performansı bekliyorsan kesinlikle iem kulaklıklara bak. IEM olarak da hem müzik ve oyun açısından kesinlikle kiwi ears aether'i öneririm, sarı sitede bu fiyatlara satanlar var.

Son düzenleme:
Tekrar heldi rog astral 125k dan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

156759.webp

Tekrar heldi rog astral 125k dan

Alıntıyı görüntüle
Yeni gibi demediğine göre ve muhtemelen alınıp iade edildiğine göre bir problemi var. Sıfırıyla arasında devasa fiyat farkı var.

Tahminime göre pompa sesi sorunu olan bir model falandır, risk alınabilir derken bir baktım bitmiş..

Gaming gecesinden lian li edge 850w plat 7kya aldım. Bence daha iyilerini yakalayabilirdin hocam.
A tier bir ürünün daha ne kadar iyisine gerek var? bir sorunu olmadıktan sonra fiyat açısından gayet iyi bir ürün bence :) internette adına hiçbir şikayette okumadım. Dediğim gibi A tier bir ürün

Gaming gecesinden lian li edge 850w plat 7kya aldım. Bence daha iyilerini yakalayabilirdin hocam.
siz hiç olumsuz bir şey okudunuz mu bu ürün hakkında?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,799
Üyeler
189,727
Son üye
emirkirca
Geri