Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 812
depodan mı aldınız? coil whine denk gelirse iade alırlar mı2023 mayıstan beri kullanıyorum başarılı ama depoda coil whine olabilir dikkat et geldikten sonra
depodan mı aldınız? coil whine denk gelirse iade alırlar mı2023 mayıstan beri kullanıyorum başarılı ama depoda coil whine olabilir dikkat et geldikten sonra
Yok hocam Vatandan almıştım ben 1 ay iade edebiliyorsun depo ürünlerinidepodan mı aldınız? coil whine denk gelirse iade alırlar mı
teşekkür ederim bilgi için. Peki üründe kronik duyulmuş bir sorun var mı yoksa tamamen şans mı? A tier bir ürün sonuçta ona güvenerek aldımYok hocam Vatandan almıştım ben 1 ay iade edebiliyorsun depo ürünlerini
hocam bence fiyatını kesinlikle haketmeyen bir kulaklık hatta gaming diye geçen hiçbir kulaküstü kulaklık fiyatını haketmiyor. Gerçekten ses kalitesi ve oyun performansı bekliyorsan kesinlikle iem kulaklıklara bak. IEM olarak da hem müzik ve oyun açısından kesinlikle kiwi ears aether'i öneririm, sarı sitede bu fiyatlara satanlar var.Alıntıyı görüntüle
Fiyat iyi gibi geldi ekim kasımda da bu civarlara düşüyordu. Cloud 3 wireless kullanmaktayım aktif olarak mantıklı mı sizce?
Bu daha önceden de satıldı. Acaba bir problem mi var tekrar iade edilmiş
112ye gelmişti 2 gün önceASUS ROG, ASTRAL, LC RTX5090, O32G, Gaming, NVIDIA, GeForce RTX 5090, 32GB GDDR7, 512bit, OC, 2xHDMI, 3xDP, RGB, DLSS4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG, ASTRAL, LC RTX5090, O32G, Gaming, NVIDIA, GeForce RTX 5090, 32GB GDDR7, 512bit, OC, 2xHDMI, 3xDP, RGB, DLSS4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Gaming gecesinden lian li edge 850w plat 7kya aldım. Bence daha iyilerini yakalayabilirdin hocam.MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Arkadaşlar 6600 TL'ye bunu aldım ikinci el yeni gibi bir sorun çıkartır mı? HO-GO?
Yeni gibi demediğine göre ve muhtemelen alınıp iade edildiğine göre bir problemi var. Sıfırıyla arasında devasa fiyat farkı var.
Bedava ya
A tier bir ürünün daha ne kadar iyisine gerek var? bir sorunu olmadıktan sonra fiyat açısından gayet iyi bir ürün benceGaming gecesinden lian li edge 850w plat 7kya aldım. Bence daha iyilerini yakalayabilirdin hocam.
siz hiç olumsuz bir şey okudunuz mu bu ürün hakkında?Gaming gecesinden lian li edge 850w plat 7kya aldım. Bence daha iyilerini yakalayabilirdin hocam.