🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

bu monitörün ips ini kullanıyorum kasa aynı 165hz 6,7 tane ölü pix var garantisi duruyor ama giriş seviyesi monitörlerde normal olduğunu düşünüyorum 2k olduğu için ölü pix farketmeniz imkansız gibi tek renk ekranda herhangi bir toz tanesi gibi beklentiyi yükseltmeden alınabilinir.
lakin 1k üstlere ips panel tercihim olurdu.
Ne alaka

isimden şaşırmadım :d ama aydınlatmak için açıklama yapayım

bu bir indirim konusu aoc giriş seviyesi 2k monitörlerinde sık sık ölü pix sorunu var kullanıcı deneyimlerine bak,, bende buna benzer modeli bu tarz problemleri bilerek tercih edilirse üzmeyeceğini söyledim.

isimden şaşırmadım :d ama aydınlatmak için açıklama yapayım

bu bir indirim konusu aoc giriş seviyesi 2k monitörlerinde sık sık ölü pix sorunu var kullanıcı deneyimlerine bak,, bende buna benzer modeli bu tarz problemleri bilerek tercih edilirse üzmeyeceğini söyledim.
1- ölü pixelin giriş seviye ile alakası yok giriş seviye diye 6-7 ölü pixel olacak ve bu normal olacak değil mi? Sen buna inanmaya devam et.
2- 1440p monitörde toz tanesi kadar bir ölü pixel aynen, hiç farkına bile varmazsın :D zaten 6 7 ölü pixeli görüp iade etmediysen ve kendini normal diye avutuyorsan hiçbir insan evladı seni bildiğinden vazgeçtiremez kendine zekisin :D
3- memleketimin nesi battı m54b30 reis?

1- ölü pixelin giriş seviye ile alakası yok giriş seviye diye 6-7 ölü pixel olacak ve bu normal olacak değil mi? Sen buna inanmaya devam et.
2- 1440p monitörde toz tanesi kadar bir ölü pixel aynen, hiç farkına bile varmazsın :D zaten 6 7 ölü pixeli görüp iade etmediysen ve kendini normal diye avutuyorsan hiçbir insan evladı seni bildiğinden vazgeçtiremez kendine zekisin :D
3- memleketimin nesi battı m54b30 reis?
Monitörden memnun musun?

Deneyimlerini bekliyor olacağız o halde her kullanıcının test etme şekli farklı bir de senden testleri alalım inşallah ghosting vs
Hocam aldım gayet güzel ama alt tarafta bir tane sıkışmış pixel var kırmızı olunca renk yanmıyor. İdae etsemmi bilemedim ama siyahları gayet güzel.

Ekler

• IMG_20260228_234710.webp
    IMG_20260228_234710.webp
    55.7 KB · Hit: 53
  • IMG_20260228_234652.webp
    IMG_20260228_234652.webp
    945.5 KB · Hit: 53
@Yozgatlııı eğer uğraşırım dersen iade edip tekrar alabilirsin, ancak yenisi daha kötü de gelebilir. Değişim istemek de bir çözüm ama servis 3-5 tane olsun diyerek reddedebilir. Aslında bunun için THH başvurusu yapıp o sırada da monitörü kullanabilirsiniz. Yani servisten Red cevabı gelir, THH başvurur ve monitörü kullanırsınız. Sonuç açıklandığında ücretsiz değişim sağlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri