7500X3D + 9070XT sistem 69.999 TL!!

özelleştirme yapmaya izin vermiyor geçen haftalarda bir arkadaşa özelleştirdik özelleştirme yapamazsın diye ret verdiler bilerek alın incehesap a güvenilmez

Son düzenleme:
özelleştirme yapmaya izin vermiyor geçen hafatalarda bir arakdaşa özelleştirdik özelleştirme yapamazsın diye ret verdiler bilerek alın incehesap a güvenilmez
Onu bilmiyordum. Bir deneyin belki oluyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b840 anakarta özelleştirme yaptırmıyorsa alınmaz :D
En kötü satılır yenisi alınır fiyat çok iyi.

Göz boyama sistem özelleştirme ile daha iyi olabilirdi

Abartmayın hocam anakart dışı parçalar gayet iyi. 240mm sıvı soğutma da 7500x3D yeter.
Ekran kartı evet güzel geneli kötü demiyorum özelleştirme kısıtlı ya hani niye özelleştirme daha yapılmasın mesela

Ekran kartı evet güzel geneli kötü demiyorum özelleştirme kısıtlı ya hani niye özelleştirme daha yapılmasın mesela
aynen 9070 xt almışken 850w gold düzgün bileşenli psu almak isterim ben de
bir de 240mm sıvı yerine hava soğutmalar daha mantıklı geliyor

ssd geçen amazonda iptal ettikleri ssd olunca acayip kıl oldum :D

ssd geçen amazonda iptal ettikleri ssd olunca acayip kıl oldum :D
Cidden bende farkettim.

aynen 9070 xt almışken 850w gold düzgün bileşenli psu almak isterim ben de
bir de 240mm sıvı yerine hava soğutmalar daha mantıklı geliyor
Dediğiniz doğru. Bende bu yüzden indirimle tek tek toplanmasi taraftariyim zaten. Ama bu sistem hazir arayanlara güzel bir fırsat.

Onu bilmiyordum. Bir deneyin belki oluyordur.

En kötü satılır yenisi alınır fiyat çok iyi.
isterseniz deneyin hocam 120 bin tl lik sistemde iptal ettiler gaming gecesinde güzel ssitem vardı özelleştirdik sipariş geçtik 10 dk geçmeden iptal ettiler

isterseniz deneyin hocam 120 bin tl lik sistemde iptal ettiler gaming gecesinde güzel ssitem vardı özelleştirdik sipariş geçtik 10 dk geçmeden iptal ettiler
Bu olay yeni mi geldi eskiden özelleştiriliyordu ?

Geri