OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,133
Merhaba dostlar fiyatı bence gayet iyi alıcak olanlar değerlendirebilir sistem normalde 77k.
özelleştirme yapmaya izin vermiyor geçen haftalarda bir arkadaşa özelleştirdik özelleştirme yapamazsın diye ret verdiler bilerek alın incehesap a güvenilmezMerhaba dostlar fiyatı bence gayet iyi alıcak olanlar değerlendirebilir sistem normalde 77k.
4k 60fps hedefleyenlere güzel sistemMerhaba dostlar fiyatı bence gayet iyi alıcak olanlar değerlendirebilir sistem normalde 77k.
b840 anakarta özelleştirme yaptırmıyorsa alınmazözelleştirme yapmaya izin vermiyor geçen hafatalarda bir arakdaşa özelleştirdik özelleştirme yapamazsın diye ret verdiler bilerek alın incehesap a güvenilmez
Onu bilmiyordum. Bir deneyin belki oluyordur.özelleştirme yapmaya izin vermiyor geçen hafatalarda bir arakdaşa özelleştirdik özelleştirme yapamazsın diye ret verdiler bilerek alın incehesap a güvenilmez
En kötü satılır yenisi alınır fiyat çok iyi.b840 anakarta özelleştirme yaptırmıyorsa alınmaz![]()
Abartmayın hocam anakart dışı parçalar gayet iyi. 240mm sıvı soğutma da 7500x3D yeter.Göz boyama sistem özelleştirme ile daha iyi olabilirdi
Ekran kartı evet güzel geneli kötü demiyorum özelleştirme kısıtlı ya hani niye özelleştirme daha yapılmasın meselaAbartmayın hocam anakart dışı parçalar gayet iyi. 240mm sıvı soğutma da 7500x3D yeter.
aynen 9070 xt almışken 850w gold düzgün bileşenli psu almak isterim ben deEkran kartı evet güzel geneli kötü demiyorum özelleştirme kısıtlı ya hani niye özelleştirme daha yapılmasın mesela
Cidden bende farkettim.ssd geçen amazonda iptal ettikleri ssd olunca acayip kıl oldum![]()
Dediğiniz doğru. Bende bu yüzden indirimle tek tek toplanmasi taraftariyim zaten. Ama bu sistem hazir arayanlara güzel bir fırsat.aynen 9070 xt almışken 850w gold düzgün bileşenli psu almak isterim ben de
bir de 240mm sıvı yerine hava soğutmalar daha mantıklı geliyor
isterseniz deneyin hocam 120 bin tl lik sistemde iptal ettiler gaming gecesinde güzel ssitem vardı özelleştirdik sipariş geçtik 10 dk geçmeden iptal ettilerOnu bilmiyordum. Bir deneyin belki oluyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En kötü satılır yenisi alınır fiyat çok iyi.
Bu olay yeni mi geldi eskiden özelleştiriliyordu ?isterseniz deneyin hocam 120 bin tl lik sistemde iptal ettiler gaming gecesinde güzel ssitem vardı özelleştirdik sipariş geçtik 10 dk geçmeden iptal ettiler