PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

çözebildinmi bendede var cw sorun yok diyip geri gönderdiler 2 defa
Benimkinin iade/değişim raporunu gönderdiler. Bir de bendeki cihazda, yukarda anlatmamışım herhalde, sistem kapalı iken de çok hafif bir ses çıkartıyordu. Aynı cihaz ya da aynı marka için konuşuyorsak şunu da söyleyeyim, ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama ben cihazın içine sorunun ne olduğu, hangi şartlarda ortaya çıktığı, test edileceği zaman ortam gürültüsünün önemi, cihazın incelemelerinde böyle bir sesten bahsedilmediği, ürün kutusunda sessizlik üzerine sertifikalı olan cihazdan böyle bir ses çıkmaması gerektiği, onarım değil iade/değişim raporu istediğimi vs. şeyler yazan bir kağıt koyup öyle teslim ettim. Resepsiyona da yüksek performanslı oyunlarda bariz şekilde vızıldadığını, ayrıca sistem standby durumunda iken de benzer sesin daha hafif halini duyduğumu söyledim. Tekrar servise göndermeyi düşünüyorsan bir de bu şekilde dene istersen ancak farklı bir servis ise ne kadar işe yarar ya da aynı servis ise de yine ne kadar işe yarar bilemiyorum hocam. En en kötüsü tüketici hakem heyetine başvurup sorunu oradan çözmeyi düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,816
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri