Güncel olarak ryzen 5 5600 ile RX 9060 XT 16 GB kullanan var mı ?

Konuyu bulamadım link atma şansın var mıdır ?
buyur hocam

baktın mı hocam
Baktım hocam, değerlendirmeni okudum fakat benim monitörüm 1080p tam verim alamayacağım için almayı çok düşünmüyorum, zaten cs ve lol dışı çok oyun oynayan birisi değilim hikayeli vs belki 5060 alırım yada iyi bir fırsat bulursam sistem değişirim.

Baktım hocam, değerlendirmeni okudum fakat benim monitörüm 1080p tam verim alamayacağım için almayı çok düşünmüyorum, zaten cs ve lol dışı çok oyun oynayan birisi değilim hikayeli vs belki 5060 alırım yada iyi bir fırsat bulursam sistem değişirim.
hikayeli oyun oynamıyorsanız gerek yok hocam bende ekran kartı zayıf diye oynamıyordum şuan spidermana sardım baya oynuyorum

valla 9060xt aldım, aynı sistem benim de 5600 var cs2, valorant gibi oyunlarda cok kötü performans veriyor 20k yı çöpe atmış gibiyim şuan

valla 9060xt aldım, aynı sistem benim de 5600 var cs2, valorant gibi oyunlarda cok kötü performans veriyor 20k yı çöpe atmış gibiyim şuan
nasıl yani kötü performans veriyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz oyunlar işlemci oyunları hocamm oynadığım her oyunu ultra 2kda oynuyorum bir sorun yok

Dediğin oyunlar işlemci ağırlıklı ama yani 5600 ün kartı değil gibi

Dediğin oyunlar işlemci ağırlıklı ama yani 5600 ün kartı değil gibi
9060xt de sorun yaşayanlar genelde 5600 kullanıyor tabi stabil kullanan da vardır da sanki pek iyi ikili değiller gibi 1 lowları düşük olanlar vsr ile 2k ya alsın öyle denesin

Geri