🔥İndirim Skechers resmi mağazada kelepir fiyatlar var

subdomainemre

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
132
Skechers resmi HB mağazasında kelepir fiyatlar var. Sezonunda 3-4 bine çok rahat giden montlar, ayakkabıları 1500-1600 TL civarına kadar geldi lakin beden bulmanız lazım. Örneğin kimi üründe L, kimi ayakkabıda 36.5, kimisinde 44 nolar vs kalmış. Bir göz atın denk gelen olursa dibini sıyırın derim kış sezonu biterken dip fiyata montları çözüp yaz için de ayakkabılar toplanır.

Resmi mağaza linki

IMG_5602.webp

Son düzenleme:
Çocuğa 2 ayakkabı aldım 1300 ve 1700 teşekkürler

Skechers resmi HB mağazasında kelepir fiyatlar var. Sezonunda 3-4 bine çok rahat giden montlar, ayakkabıları 1500-1600 TL civarına kadar geldi lakin beden bulmanız lazım. Örneğin kimi üründe L, kimi ayakkabıda 36.5, kimisinde 44 nolar vs kalmış. Bir göz atın denk gelen olursa dibini sıyırın derim kış sezonu biterken dip fiyata montları çözüp yaz için de ayakkabılar toplanır.

Resmi mağaza linki

Alıntıyı görüntüle
(PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER)

ama sıkı takip eden biri olarak söylüyorum. öyle ahım şahım bir indirim yok malesef.
fiyatları çok uçmuştu zaten. adidas - nike yanına yaklaşamıyordu skechers in. millet enayi değil. bazı ürünlerde e..k gibi indirecekler fiyatları zaten. ama bazı ürünlerde halen küfür gibi fiyatlar var. hadi ayakkabıyı anlarım da mesela bu nedir arkadaşım. normal bir tuvalet terliğinden tek farkı üstünde S harfi olması değil mi?

Ekler

• BBBBBBB.webp
    BBBBBBB.webp
    39.8 KB · Hit: 542
(PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER)

ama sıkı takip eden biri olarak söylüyorum. öyle ahım şahım bir indirim yok malesef.
fiyatları çok uçmuştu zaten. adidas - nike yanına yaklaşamıyordu skechers in. millet enayi değil. bazı ürünlerde e..k gibi indirecekler fiyatları zaten. ama bazı ürünlerde halen küfür gibi fiyatlar var. hadi ayakkabıyı anlarım da mesela bu nedir arkadaşım. normal bir tuvalet terliğinden tek farkı üstünde S harfi olması değil mi?
Rica ederim Ben de çok sıkı takip ediyorum sizler gibi. Fiyatlar uçuktu haklısınız zaten fiyatlar indiği için paylaştım. Şu an Nike - Adidas seviyesinden bile ucuzlar ki Skechers bu markalardan 5 kat daha iyi bir marka gözümde. O yüzden şu anki fiyatlar gayet alınabilir seviyede 1500-2500 lira arasına AVM'lerde 5-6 bine satılan tonla model var ama no bulmak mesele.

Bende çektim bir tane mont eyvallah

1772268709216.webp

Eyw hocam ayağim çok büyük ayakkabı bulmakta zorlanıyordum karşıma çıktı şimdi cansın renginden ziyade bulmak zordu sağolasın

Bende çektim bir tane mont eyvallah

Hayırlı olsun tertemiz jelatinli saklayın seneye misler gibi giyersiniz.
Alıntıyı görüntüle
Eyw hocam ayağim çok büyük ayakkabı bulmakta zorlanıyordum karşıma çıktı şimdi cansın renginden ziyade bulmak zordu sağolasın

Çok sevindim hocam nadir numara olması size yaramış gibi. Siz gibi büyük no giyen 1-2 arkadaşım var onlar da iriadam.com vs takılıyor ama çok fahiş fiyatlar var büyük no olunca.

ulan daha geçenlerde mağazında 6.5 verdik 1 ayakkabıya

teşekkürler güzel fiyatlar var ama skechers tr ve çin üretimleriyle birlikte kinetix hummel seviyesine inmeye doğru gidiyor. çok fazla fiyatlar normal değil zaten. Amerika için üretilen modellerden bulabilmek lazım

Su geçirmez outdoor var mı gören baktım da görmedim?

Kelepir fazla iddialı olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,648
Üyeler
190,072
Son üye
yldryak
Geri