- Reaksiyon skoru
- 302
Tamam
Tamam
daha sonra İsrail ve amerika Türkiyeye dönerse bu sözünde geri adım atacak mısınız?Hayırlı olsun güzel haber
Hiç bu büyük oyunu görmemiştim fikrim değiştidaha sonra İsrail ve amerika Türkiyeye dönerse bu sözünde geri adım atacak mısınız?
olayları sadece tek boyutlu görmeye alışmışsınız heralde haber kanallarınız sebebiyle
Önce çocukları sevmeyi öğrenirseniz görmeyi daha sonra öğrenirsinizHiç bu büyük oyunu görmemiştim fikrim değişti
hangi birliğe girecez
Sadece israyilli çocukları seviyordum ama dikkat edeceğim buna teşekkürler. Bir de yanlışlık ss alıp duruyorsunuz dikkat edebilirsen.
hangi birliğe girecez
siz ne içiyorsunuz bunun şakası mı olur mit şuan mimlese haklı yani bu ne
Hayatta hiç bi seveninin olmadığına o kadar eminim ki muhtemelen tüm gün bilgisayar başında oturan ter kokulu bi farenin tekisinÇocukların ölmesine
yaptığı suç olarak sayılıyor mu yasaları bilmediğim için soruyorumHayatta hiç bi seveninin olmadığına o kadar eminim ki muhtemelen tüm gün bilgisayar başında oturan ter kokulu bi farenin tekisin
hic bir fikrim yok hocam suc olsada buna ne ceza verecen ki yasamasi suc zaten basli basinayaptığı suç olarak sayılıyor mu yasaları bilmediğim için soruyorum