TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 740
Bunun 32'' olanını kullanıyorum çok memnunum.
amazon 9 taksit gen 5 versiyon bekle beniBunun 32'' olanını kullanıyorum çok memnunum.
Bende aldım , sanrım zirvede şuan bu monitorBunun 32'' olanını kullanıyorum çok memnunum.
Ne alalım? 1080 çamur 24 inç mi?ağırlıkla fps oynuyorsanız 4k 27 almayın.
Bunda da çift mod var hatta bir sürü mod var. 24-27" e değiştirebiliyorsun ve istediğin çözünürlükte.lg 32 inç 4k-1080p çift modlu daha cazip geliyor
Sanırım, Eğer çok parlak kullanmayacaksan çok uzun seneler götürür yanmadan. Oled care özellikleri baya iyi.Bende aldım , sanrım zirvede şuan bu monitor
Bende 1080p 24" monitör vardı onu rafa kaldırdım bundan sonraNe alalım? 1080 çamur 24 inç mi?
Sen alma. 2k 500hz vardı o çok iyiydi fps için hikayeli oyun oynuyorsanız ağırlıkla 4k 27 alın hatta mümkünse 32 alın.Bende 4k 27 oled var ağırlıkla fps oynuyorum 27 4k görüntüyü küçülttüğü için biraz zorluyor. 2k ya dönmeyi düşünüyorum. Deneyimim bu yönde.Ne alalım? 1080 çamur 24 inç mi?
Fps oyununda derdin keskinlik değil ki 4:3 alıp çözünürlüğü azaltınca mis gibi oynanıyor millete yanlış bilgi veriyorsunSen alma. 2k 500hz vardı o çok iyiydi fps için hikayeli oyun oynuyorsanız ağırlıkla 4k 27 alın hatta mümkünse 32 alın.Bende 4k 27 oled var ağırlıkla fps oynuyorum 27 4k görüntüyü küçülttüğü için biraz zorluyor. 2k ya dönmeyi düşünüyorum. Deneyimim bu yönde.
Nerde yanlış bilgi var arkadaşım. Ben deneyimimi yazmışım oraya. Herkes 4.3 oynamak zorunda değil ben sevmiyorum 4.3 oynamıyorum. Nerde yanlış bilgi ?Fps oyununda derdin keskinlik değil ki 4:3 alıp çözünürlüğü azaltınca mis gibi oynanıyor millete yanlış bilgi veriyorsun