Yardım MSİ MPG A850GS COİL WHİNE

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
2 gün önceki vatan indiriminden aldım. Kurulumu yaptım bir şey yoktu 1-2 saat oyun oynadım ve çok gürültülü şekilde coil whine olduğunu farkettim. Ne tavsiye edersiniz. Valla moralim bozuldu ya iade mi edeyim?

Son düzenleme:
Iade edin hocam rahatsız ediciyse

Evet hocam maalesef yapacak bir şey yok

Vatan bu konuda çok gıcık bir firma hocam. Ben de psu almıştım sisteme kurduysanız kabul etmeme ihtimalleri var. Müşteri hizmetleri ile bir görüşün bence.

2 gün önceki vatan indiriminden aldım. Kurulumu yaptım bir şey yoktu 1-2 saat oyun oynadım ve çok gürültülü şekilde coil whine olduğunu farkettim. Ne tavsiye edersiniz. Valla moralim bozuldu ya iade mi edeyim?
Boşuna o konuda high power 1000w önermedim :D A tier psu da coil whine çıkıyor çok güzel.

Boşuna o konuda high power 1000w önermedim :D A tier psu da coil whine çıkıyor çok güzel.
biraz araştırdım bu modelde çoğu kişi konu açmış redditde falan coil whine var diye.

Msi mag A850GLS almıştım ben de indirimden. Çok iyi cihaz bence. Sıfır ses, kablolar on numara.

Vatan bu konuda çok gıcık bir firma hocam. Ben de psu almıştım sisteme kurduysanız kabul etmeme ihtimalleri var. Müşteri hizmetleri ile bir görüşün bence.
Arayıp coil whine var mı diyeyim yoksa direkt iade mi edeyim. Servise göndermemi isteyecekler muhtemelen oradanda bir şey yok diyip geri gönderecekler uğraş dur.

biraz araştırdım bu modelde çoğu kişi konu açmış redditde falan coil whine var diye.
Msi dan devam edeceksen GLS modeline bak hocam sırf bu cw üzerine çözüm olarak yapılmış bir ürün diye biliyorum.

Bende A850GL var onda da çıktı cw.
İad edicem 1 haftaya.

Arayıp coil whine var mı diyeyim yoksa direkt iade mi edeyim. Servise göndermemi isteyecekler muhtemelen oradanda bir şey yok diyip geri gönderecekler uğraş dur.
Hocam yakın zamanda aldıysan servise götürüp işlem yapmaya çalışmıyorlar ama aşırı çamura yatıyorlar. Ben aradım kurulum olduysa iade kabul edilmeyebilir dediler. Üşendim göndermedim. Sen istersen direkt bir iade vermeyi dene. Cw sesinin çok fazla olduğunu ilet hatta mümkünse video çek çok olduğu anlarda. Çünkü bazen müşteri hizmetleri video falan istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende A850GL var onda da çıktı cw.
İad edicem 1 haftaya.
GLS modelini alabilirsin hocam dediğim gibi. GL modelinde cw sorununun üstüne yapılmış bir model. Revize edilmiş gibi yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri