Yardım MSİ MPG A850GS COİL WHİNE

MPG A1250GS var bende. Herhangi bir coil whine'a rastlamadım 5090 ile kullanıyorum ama tabii ki yukarıda arkadaşların da dediği gibi teknoloji şans işi biraz. Mag A-GLS serisini öneren arkadaşlar gördüm onu anlamadım. MPG serisi MAG serisinin üstü ki içinde kullanılan bobin-kapasitörler de bunu kanıtlar nitelikte. GS serisi zaten G serisinin daha da sessizlik üzerine odaklanmış, performansı da biraz artmış revizesi diye biliyorum.

MPG A1250GS var bende. Herhangi bir coil whine'a rastlamadım 5090 ile kullanıyorum ama tabii ki yukarıda arkadaşların da dediği gibi teknoloji şans işi biraz. Mag A-GLS serisini öneren arkadaşlar gördüm onu anlamadım. MPG serisi MAG serisinin üstü ki içinde kullanılan bobin-kapasitörler de bunu kanıtlar nitelikte. GS serisi zaten G serisinin daha da sessizlik üzerine odaklanmış, performansı da biraz artmış revizesi diye biliyorum.
Evet sessizlik arttırılmış sözde ama coil whine cızırtısı olduğu sürece fan sesi gelmese ne olacak :D

MPG serisi daha üst model hocam doğrudur ancak dediğiniz gibi şans işi olmakla beraber GLS serisinden cw işini çözmüşler. GL ile GLS arasında yalnızca basit bir revize durumu var zaten. Ben de bunu belirttim. Yoksa MPG den iyi gibi bir iddiam yok.

Bende A850GL var onda da çıktı cw.
İad edicem 1 haftaya.

MPG serisi daha üst model hocam doğrudur ancak dediğiniz gibi şans işi olmakla beraber GLS serisinden cw işini çözmüşler. GL ile GLS arasında yalnızca basit bir revize durumu var zaten. Ben de bunu belirttim. Yoksa MPG den iyi gibi bir iddiam yok.

Konuya video çekip ekledim sizce nasıl bir bakar mısınız

Hocam yakın zamanda aldıysan servise götürüp işlem yapmaya çalışmıyorlar ama aşırı çamura yatıyorlar. Ben aradım kurulum olduysa iade kabul edilmeyebilir dediler. Üşendim göndermedim. Sen istersen direkt bir iade vermeyi dene. Cw sesinin çok fazla olduğunu ilet hatta mümkünse video çek çok olduğu anlarda. Çünkü bazen müşteri hizmetleri video falan istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GLS modelini alabilirsin hocam dediğim gibi. GL modelinde cw sorununun üstüne yapılmış bir model. Revize edilmiş gibi yani.
Beyazı yok hocam.

Geri