bende dosya kurtardıktan sonra olmuştu , bitlockerin kapalı olduğunu gösteriyor o simge . tabi sonra hallederim deyip bırakmıştım şimdi gördüm açacam bende . bitlocker kısaca diskin başka pc ye takılınca dosyaları kilitliyor açmak için microsoft hesabındaki kodu pc açılınca girmeni istiyorAlıntıyı görüntüle
bios güncellemeden önce her şey normaldi bios u güncelledikten sonra böyle bir şey ortaya çıktı bunu bir zararı varmıdır bunu nasıl eski haline getirebilirim
peki bunu nasıl eski haline getireceğimbende dosya kurtardıktan sonra olmuştu , bitlockerin kapalı olduğunu gösteriyor o simge . tabi sonra hallederim deyip bırakmıştım şimdi gördüm açacam bende . bitlocker kısaca diskin başka pc ye takılınca dosyaları kilitliyor açmak için microsoft hesabındaki kodu pc açılınca girmeni istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi evdeysen öyle senin için risk teşkil edecek aile üyeleri vs. varsa arşivini saklamak için kötü olmaz ama yok öyle bir şey diyorsan yapma boşuna ssd performansı düşer , laptop ise yapman şart gibi bir şey
Microsoft hesabında bitlocker ın şifresi mevcut.peki bunu nasıl eski haline getireceğim