Abbo
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman kafanı ağrıyorum kusura bakma şunu sorayım ya da derdimi anlatayım. Eski monitörüm 2020 den kalma acer 75hz ips bir monitör. Beni sal diye bağırıyor. Ofiste kullanacağım elim boşken oyun oynuyorum o da genellikle hikayeli oyunlar. O yüzden kontrast oranı yüzünden VA panele gözüm de kayıyor. Birde siyahları siyah gibi hissetmek istiyorum biraz daha. Fakat VA ghostingi beni ofis kullanımında veya hikayeli oyunda rahatsız eder mi bilemiyorum. Renk doğruluğu açısından IPS diyorlar. Çalıştığım ortam hep gündüz kullanımı olacak.Aoc haterı da var. Markaya değil modele bakmak gerekiyor bu yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim aradığım şey aslında oled fakat minimum 25k’dan başlıyor. İlerde ucuzlar fakat şimdi o kadar para vermek istemiyorum. Yansa monitör içi acır insanınHocam o zaman kafanı ağrıyorum kusura bakma şunu sorayım ya da derdimi anlatayım. Eski monitörüm 2020 den kalma acer 75hz ips bir monitör. Beni sal diye bağırıyor. Ofiste kullanacağım elim boşken oyun oynuyorum o da genellikle hikayeli oyunlar. O yüzden kontrast oranı yüzünden VA panele gözüm de kayıyor. Birde siyahları siyah gibi hissetmek istiyorum biraz daha. Fakat VA ghostingi beni ofis kullanımında veya hikayeli oyunda rahatsız eder mi bilemiyorum. Renk doğruluğu açısından IPS diyorlar. Çalıştığım ortam hep gündüz kullanımı olacak.