Twısted Mınds 23,8" TM24FHD180IPS Fhd 180HZ 0,5ms HDMI Dp HDR10 Fast IPS Çerçevesiz Gamıng Monitör
Merhaba ben şeytan...Şeytan dürtüyor 2. Monitör olarak al diye
alınabilir aslında 2. monitör olarak bayağıda iyi gider diye düşünüyorumŞeytan dürtüyor 2. Monitör olarak al diye
Daha fazla altına beklemekte bilemedim bu fiyatlara 100hz va panel monitörler var şuanda bu fiyat bandında F/P duruyor cihazFiyat güzelde şöyle 500 liralık kupon gelse öyle çekeceğimde gelmiyor beklediğim kupon maalesef.
Bi tane ben de yan monitör olarak çok iyi hoparlörü olan monitör arıyorum, bildiğiniz var mı öyle bi model?Hoparlörü var mi
Iyi hoparloru gectim hoparlorlu monitor bulmak bile zor bu fiyatlara ben de bakiyorumBi tane ben de yan monitör olarak çok iyi hoparlörü olan monitör arıyorum, bildiğiniz var mı öyle bi model?
Biraz üstüne hoparlorlusu var ama ekran 120hzBi tane ben de yan monitör olarak çok iyi hoparlörü olan monitör arıyorum, bildiğiniz var mı öyle bi model?
Allah rizasi icin koymuslar 1wBi tane ben de yan monitör olarak çok iyi hoparlörü olan monitör arıyorum, bildiğiniz var mı öyle bi model?