Pc başında masada Oyun oynarken nasıl rahat ediyorsunuz ben edemiyorum taktik

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Saçma bi soru ama benim yemek sandalyesi var oturuyorum ayıptır söylemesi belim g.tüm ağrıyor bacağımı masaya kpyuyorum bacağım uyuşuyor düz duruyorum düz durunca da rahatsız oluyor insan. Bi taktiği yok mu bunun siz nasıl 8 9 saat duruyorsunuz ? Ben oyundan sıkılmasam da rahtsızlıktan sıkılıyorum

valla bende aynı fikirdeyim 2-3 farklı koltuk denedim ve yayılmadan asla duramıyorum bilgisayar başında en son 6 ay önce xdrive ın bi geniş oyuncu koltuğunu aldım başlarda çok rahat ettirdi ama zamanla o da rahatı akçmaya başladı artık koltukla bütünleştim resmen uzana uzana ama hangisi olursa olsun tam rahat edemiyosrun aslında l koltuk tarzı bişi olak mis gibii olur varya

Bende masada oturmaktan pek haz etmiyorum son zamanlar.

En iyisi araba çıkmacıdan
araba koltuğu almak ve bu koltuğa uyumlu masa hazırlamak yüksek olmayan. yerden neredeyse 60sm yükseklikte.

Yerden oturup oyunu oynama ayakları öne uzatarak baya rahat ettirir.

Genelde arabaya oturduğunuzda nasıl rahat hissediyorsunuz öyle değilmi? Arabadan inmek istemiyoruz genelde:D

Koltuk ne kadar yere yakın olursa o kadar rahat oluruz diye düşünüyorum.

Ben klavye fare kullanmadığım için arkama yaslanıp oynuyorum. Kullandığım koltuk Xdrive Anka Profesyonel. Bir de benim önceki koltuğum çok kötü olduğu için bana daha rahat geliyor olabilir.

Ben klavye fare kullanmadığım için arkama yaslanıp oynuyorum. Kullandığım koltuk Xdrive Anka Profesyonel. Bir de benim önceki koltuğum çok kötü olduğu için bana daha rahat geliyor olabilir.
ben de aynı işte klavye mouse oynamayı sevmiyorum arkama yaslanıp ya da bacağımı masaya koyup filan oynuyorum ama rahatsız ediyor ekran büyük olsa koltuğa uzanıp oynarım da ps gibi. O da yok bi zevk alamadım düzgün en son koltuk almayı deneyeyim bari

Bana da oturma yeri az geliyor. Bel desteğini çıkarınca genişliyor ama bu seferde taşa yaslaniyor gibi oluyo. Koltuk hawk future

Bende masada oturmaktan pek haz etmiyorum son zamanlar.

En iyisi araba çıkmacıdan
araba koltuğu almak ve bu koltuğa uyumlu masa hazırlamak yüksek olmayan. yerden neredeyse 60sm yükseklikte.

Yerden oturup oyunu oynama ayakları öne uzatarak baya rahat ettirir.

Genelde arabaya oturduğunuzda nasıl rahat hissediyorsunuz öyle değilmi? Arabadan inmek istemiyoruz genelde:D

Koltuk ne kadar yere yakın olursa o kadar rahat oluruz diye düşünüyorum.
Mantıklıymış kdkf ama ailesiyle yaşayan birilerinde annesi izin vermz bence evli varsa da çoğu kişinin eşi evde araba koltuğu istemez herhalde :D anca tek yaşayan biri alıp takılır öyle ama çok rahat olur bence.
Hayalim dev ekran ps6 ve aşırı yumuşak oturunca içine gömüldüğümüz puf veya deri koltuk

bende de aynısı oluyor
gamepad al

bende de aynısı oluyor
gamepad al
Gamepad ile oynuyorum zaten ama sonuçta yine sandalye ve masadan oynuyorum uzaktan oynasam da göremiyorum bi şey . belki başka ekipman filan vardır önerebileceğiniz bacak bel için filan bir de öyle derdimi söylemek için açtım

Aralıksız 8-9 saat oyun oynayabilen var mı la

Yapan var ya benim arkadaş gece oturuyor sabah 7 8 e kadar uyuyor da o tekli koltuk çekip oynuyor ekranı da büyük biraz.
Bir de çalıştığı bir iş yok o yüzden daha rahat. Ben zaten çalıştığım için belim sırtım ağrıyor herhalde yorulduğumdan pc başına da geçesim gelmiyor . ( oynama isteği var ama yine bi yerlerim ağrıyacak diye geçesim gelmiyor ) sadece bu konforu sağlayıp işten geldiğimde 3 4 saat raht oynasam yeter zaten sabah geri işe gideceğim için uyuyorum

Gamepad ile oynuyorum zaten ama sonuçta yine sandalye ve masadan oynuyorum uzaktan oynasam da göremiyorum bi şey . belki başka ekipman filan vardır önerebileceğiniz bacak bel için filan bir de öyle derdimi söylemek için açtım
bende yatak yakında ekranı çevırıp yatıp oynuyom

Araliksiz 48 saat oynamistim bi ara saglikli degil tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapan var ya benim arkadaş gece oturuyor sabah 7 8 e kadar uyuyor da o tekli koltuk çekip oynuyor ekranı da büyük biraz.
Bir de çalıştığı bir iş yok o yüzden daha rahat. Ben zaten çalıştığım için belim sırtım ağrıyor herhalde yorulduğumdan pc başına da geçesim gelmiyor . ( oynama isteği var ama yine bi yerlerim ağrıyacak diye geçesim gelmiyor ) sadece bu konforu sağlayıp işten geldiğimde 3 4 saat raht oynasam yeter zaten sabah geri işe gideceğim için uyuyorum
Tekli koltuk iyi oluyor alan genis kenarinda kol dayamasi var isteyince arkana yastik da koyabiliyorsun bagdas bilr oturuluyor rahat oluyor

Geri