ridvan k
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 403
hala devam ediyor muBAHAR1000
Geçerli Olduğu Kategoriler:
Mutfak
Oyuncak
Kişisel Bakım Aletleri
Bebek
Ev & Yaşam
Yapı Market
Pc & Kamera
Mobil Elektronik
hala devam ediyor muBAHAR1000
Geçerli Olduğu Kategoriler:
Mutfak
Oyuncak
Kişisel Bakım Aletleri
Bebek
Ev & Yaşam
Yapı Market
Pc & Kamera
Mobil Elektronik
Siparişlerim kısmında eğer ödeme yöntemini düzeltin diyorsa orda kart bilgilerinizi değiştirmeniz için 24 saat veriyor. Daha önce bende aynı şekilde fark etmeden limiti olmayan kartla alışveriş yapmışım. O şekilde değiştirip ödemiştim.Parayi çekememiş amazon iptal etmiş siparişi kuponda bitmiş tv almistim saka gibi
Parayi çekememiş amazon iptal etmiş siparişi kuponda bitmiş tv almistim saka gibi
Arkadaşın dediği gibi Amazon kart değiştirmeye süreli izin veriyor. Böyle bir iptalle hiç karşılaşmadım. Kartı değiştirin onaylar siparişi.Siparişlerim kısmında eğer ödeme yöntemini düzeltin diyorsa orda kart bilgilerinizi değiştirmeniz için 24 saat veriyor. Daha önce bende aynı şekilde fark etmeden limiti olmayan kartla alışveriş yapmışım. O şekilde değiştirip ödemiştim.
Bende merak ediyorumkodları nereden takip ediyorsunuz?
kodları nereden takip ediyorsunuz?
Telegram gruplarına atıyorlar ordan görüp konu açıyorlar dostlar.Bende merak ediyorum
Özelden link atamaz mısınız bizde takip edelim.Telegram gruplarına atıyorlar ordan görüp konu açıyorlar dostlar.
Telegram da arama kısmına indirim yaz genelde o grupların hepsi paylaşıyor onları takip edebilirsin hocam spesifik takip ettiğim bir kanal yok.Özelden link atamaz mısınız bizde takip edelim.
hocam gıda takviyesi alacagım bu olmadıMODA200 de varmış bu arada 1000/200 sanırım