🔥İndirim Amazon 10000/1000 TL indirim kodu (Mobil Uygulamada Geçerli)

Tel alacaktım bitmiş ya

Parayi çekememiş amazon iptal etmiş siparişi kuponda bitmiş tv almistim saka gibi
Siparişlerim kısmında eğer ödeme yöntemini düzeltin diyorsa orda kart bilgilerinizi değiştirmeniz için 24 saat veriyor. Daha önce bende aynı şekilde fark etmeden limiti olmayan kartla alışveriş yapmışım. O şekilde değiştirip ödemiştim.

Parayi çekememiş amazon iptal etmiş siparişi kuponda bitmiş tv almistim saka gibi

Siparişlerim kısmında eğer ödeme yöntemini düzeltin diyorsa orda kart bilgilerinizi değiştirmeniz için 24 saat veriyor. Daha önce bende aynı şekilde fark etmeden limiti olmayan kartla alışveriş yapmışım. O şekilde değiştirip ödemiştim.
Arkadaşın dediği gibi Amazon kart değiştirmeye süreli izin veriyor. Böyle bir iptalle hiç karşılaşmadım. Kartı değiştirin onaylar siparişi.

Amazon bazen direkt iptal de verebiliyor. Güvenlik tedbiri vs diyorlar. Geçen başıma geldi çünkü.

Taksit yerine peşin almışız iyi mi. Kupon kodunu girdikten sonra ödeme seçenekleri sıfırlanıyor galiba. 10000 ya da 15000 üzeri başka kod var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,466
Üyeler
190,045
Son üye
YusufHeimer
Geri