Acil yardım monitör ekran kartını gormuyo

ARDAK48

80+
Reaksiyon skoru
8
Ya beyler dün hiç bir sorun yoktu bilgisayarı kapattım yattım bugün açıyom bilgisayarı kasanın güç tüsü yanıp sonuyo bu ekran kartının kablosu hafif çıkık olunca oluyodu onu çözmüştüm şimdi kablo da çıkık değil kabloyu söküp takiyom monitörün sinyal yok fln diyo ekran kartının fanları da donmuyo ekran kartının kablosunu sokup takınca donuyo sonra monitorun kablosunu sokup tksinca yine duruyo fanlar delircem valla yardım edin lütfen çok hızlı yanıp sonuyo kasadaki ışık bu arada

Ekler

• 1000132082.webp
    1000132082.webp
    714.4 KB · Hit: 16
Hdmi kablosunu anakarta bağlayıp açmayı denedin mi

Hdmi kablosunu anakarta bağlayıp açmayı denedin mi
Kanka HDMI takmiyom da eski monitör var HDMI taktigim onu taktım şimdi yine olmadı tuşun yanıp dönmesi yavaşladı PC kapatıp açınca bı de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka HDMI takmiyom da eski monitör var HDMI taktigim onu taktım şimdi yine olmadı tuşun yanıp dönmesi yavaşladı PC kapatıp açınca bı de
Olm HDMI dan taktım monitörü ekran kartına amibios fln yaziyo bunu açmış mal kendi kendine hrlde ama ne alaka ekran niye gelmiyo açıldı şimdi eyvallah kanka HDMI mi daha iyiydi bu arada ya hangisini önerirsin bunun kutusundan bı HDMI bı de displayport var daha iyi performans hangsii verir

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm HDMI dan taktım monitörü ekran kartına amibios fln yaziyo bunu açmış mal kendi kendine hrlde ama ne alaka ekran niye gelmiyo açıldı şimdi eyvallah kanka HDMI mi daha iyiydi bu arada ya hangisini önerirsin bunun kutusundan bı HDMI bı de displayport var daha iyi performans hangsii verir
Yazdığından bir şey anlamadım ama display port kullan

Geri