Yardım Resident Evil İndirimi Ne Zaman Gelir? (Şubat Fırsatını Kaçırdım)

Reaksiyon skoru
53
Şubat ayındaki indirimleri kaçırdım. Özellikle Resident Evil serisini almak istiyorum.Daha önceki yıllara bakınca Capcom oyunları genelde hangi dönemlerde indirime giriyor? En erken ne zaman tekrar ciddi bir fiyat düşüşü beklenir? Tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?

Ben de buraya nokta bırakayım brn de resident evil 2 istiyorum

Steamdb üzerinden özellikle hangi dönemlerde en düşük fiyatları görmüş bakabilirsin , ama re serisinde yeni oyun 1 yıl geçmeden iyi bir indirimi görmüyor genel olarak

ya zaten seriyi bastan oynamak istiyorum requiemi de ileri bi tarihte hallederiz , tesekkurler bu arada
Steamdb üzerinden özellikle hangi dönemlerde en düşük fiyatları görmüş bakabilirsin , ama re serisinde yeni oyun 1 yıl geçmeden iyi bir indirimi görmüyor genel olarak

requimi soruyorsan bi sitede %18 indirimle key satıyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resident Evil 9u gerçekten anlayarak oynamak isitoyrsanız
Oynamanız gerekenler : Resident Evil 1-2-3-4-5-7-8 ve Code Veronicadır
Oyunda bahsi geçen kişi Grace ve annesi Resident Evil outbreak ve Re7 de geçer ama outbrek çok şart değil Re7 yeterli
Re0 oynamayın dahası oynayamazsınız kasa yok o kadar sabırlı olmayabilirsiniz eskiler sadece oynar bu bölümü
Re6 gereksiz diğer revelations bölümleri gibi

Diğerlerini bence oynayın klasikler dahil emülatör yardımı ile.

Eyw canlar sagolun
Hocam bi kampanyadan requiem kodu gelicek isterseniz %15-20 indirimle verebilirim
requimi soruyorsan bi sitede %18 indirimle key satıyorlardı.

Simdilik ilk oyunlari oynayayim o en son is tesekkur ederim yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34