Hearts of Iron IV Öğrenme

Mesela savaşta, üstünde “30 günde bitecek” diyor ama gün sürekli artıyor veya azalıyor, bitmiyor.
Ilk defa duydum hocam ona bakmana gerek yok savaş mekaniğini çöz yeter

Mesela savaşta, üstünde “30 günde bitecek” diyor ama gün sürekli artıyor veya azalıyor, bitmiyor.
Anladım kastettiğini ama o stat çok gerçekçi değil hocam . Hava koşulları sürekli değişiyor lojistik alma durumun değişiyor reinforce geliyor cephenin durumu hiç sabit kalmıyor . bütün statlar sabit kalırsa o kadar sürede bitecek demek o .

Her şeyi az çok çözdüm gibi. Yeni silahlara da geçtim, askerlerin yanına topçu ekledim ama 26’ya 6 gibi bir üstünlüğe rağmen savaşı kazanamıyorum.
Tek bir bölgede çok fazla asker toparlarsa ikmal ve organizasyon bitiyor, ondandır

Bunlara takılmaman lazım almanya ile oynamaya başla yeteri karar geliştiğini düşünüyorsan save al başlat savaşı . Yapamazsan başa dönüp tekrar denersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde uçak ve tank basıyor musun?

Bunlara takılmaman lazım almanya ile oynamaya başla yeteri karar geliştiğini düşünüyorsan save al başlat savaşı . Yapamazsan başa dönüp tekrar denersin.

Teşekkür ederim

Birde uçak ve tank basıyor musun?
Tank gönderdim, tek başına öyle ilerlettim ama hiçbir etkisi olmadı.

Teşekkür ederim

Tank gönderdim, tek başına öyle ilerlettim ama hiçbir etkisi olmadı.
Yaptığın tank template'ini ve içini(üretirkenki halini) atar mısın

Birde tankı dağa taşa vurursan efektifliği ciddi düşer . mümkünse düzlük yerlere vurmaya çalış attrition yememesine de dikkat et . O tank yakıt alamazsa bi halta yaramaz

Turkiyede tank üretmek zor hocam . Düz piyade ve uçak daha efektif oluyor

Tecrübe işi daha çok da izleyip oynamaniz lazım

Hiçbir şey seçmedim, direkt hazır araştırmayı koydum. Türkiye’deki 2. hafif tank olması gerekiyor.
genel olarak light tank zaten güçlü değil birde türkiyenin heryeri dağlık alan . Halihazırda gelen template de güçlü değil . Light tank basma ,medium tank kullan . üretirken no step back dlc si varsa güzel bir tank dizaynı bul yoksa main gun engine reability arttırarak üret . Template içine 34 with olana kadar tank ve motorize koy tank daha fazla olsun. Support kısmını da boş bırakmamaya özen göster .

Bu dediklerimi şuan yapmana gerek yok ancak tankın neden vurmadığını anla diye anlattım

genel olarak light tank zaten güçlü değil birde türkiyenin heryeri dağlık alan . Halihazırda gelen template de güçlü değil . Light tank basma ,medium tank kullan . üretirken no step back dlc si varsa güzel bir tank dizaynı bul yoksa main gun engine reability arttırarak üret . Template içine 34 with olana kadar tank ve motorize koy tank daha fazla olsun. Support kısmını da boş bırakmamaya özen göster .

Bu dediklerimi şuan yapmana gerek yok ancak tankın neden vurmadığını anla diye anlattım
Turkiyede tank üretmek zor hocam . Düz piyade ve uçak daha efektif oluyor

Tecrübe işi daha çok da izleyip oynamaniz lazım
Çok teşekkürler, gerçekten çok yardımcı oldunuz 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye