Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı? 1440p Philips

İncehesap kıl ya evet de pembeleşme var diye talep açmadınız inşallah yoksa sorun çıkartıyolar direkt iade hakkınızı kullansaydınız keşke
Direkt iade hakkımı kullanmak istedim ama incehesap uygulamasında iade ve değişim talebi oluştur kısmı var idi kırmızı bir bölüm ben o bölüme girip işlem yapmak istediğimde hata oluştu ve sonrasında o bölüm kayboldu yani tabii ki kasıtlı olarak yapılan bir şey iade almamak için ellerinden geleni yapıyorlar sonrasında telefon ile aradım girip destek bölümünden talep oluşturun dediler girdim destek bölümüne yazı yazdım iade etmek istediğimi belirt sonrasında tekrardan servis bölümünden uygulamanın doldurup o bölümü işlem yapın dediler halbuki o bölüm iade bölümü değil sonrasında tekrar yazı yazdım destek bölümünden sorun yaşadığımı ve ilgili birimin bana dönüş yapması şeklinde daha sonra neden iade etmek istediğimi sordular kutusu açıldı mı şeklinde sordular hiç kurumsallıkla alakası yok sonra ben de kalitesini beğenmediğim hoparlörününün de tatmin edici olmadığını yazdım daha sonrasında arkaarkaya mesajlar geldi Yurtiçi kargo gönderi kodu vesaire bakalım

Bende direk siyah ölü piksel var. Aptek satıcı. Trendyoldan aldım direk iade edebilirim diye dusunuyorum sebepsiz sekilde
ben dün satıcıya sormuştum idefix üzerinden. degişim ve iade kabul ediyoruz demişlerdi ölü piksel durumunda.

Parlaklığı fulledim.
Arka plani diyah bir video açtım 2k cozunurlukte. Bariz düz bakınca bile AOC daha kontrastlı güzel gösteriyor.
Rekabetcı her zaman oynamiyorum ama oynarsam g65b ana monitör oldugu icin tatmin ediyor çok gurme değilim.
G65b yi 1920 de ölçtüm. Aoca göre bariz iyi seviyede buna süphe yok. AO
AOC bu ufo testinde daha ghostingli fakat benim kullanimimda fark etmeyecegime eminim. Ana monitörüm bile fark etmeyeceğime eminim:)
peki hocam ikisinin renk canlılıkları arasında çok fark var mı? mesela iki ekrandan da renkli bir arka plan açıp denedin mi?

ben dün satıcıya sormuştum idefix üzerinden. degişim ve iade kabul ediyoruz demişlerdi ölü piksel durumunda.

peki hocam ikisinin renk canlılıkları arasında çok fark var mı? mesela iki ekrandan da renkli bir arka plan açıp denedin mi?
Bılgı ıcın tesekkurler.İade talebi olusturdum. bana gelen urunde kasanın alt tarafında bıraz da acıklıklar vardı uretım hatası galıba. Iade olusturdum.
Ayarlardan ozellıkle ıkısı ıcınde aynı renklerı verecek sekılde ayarlamalar yaptıgım ıcın farkını gozlemleyemedım. Ama AOC kontrast olarak farkını hıssettırıyor anlıyorsunuz. Ama barız ucurum fark yok. Ucurum sadece fıyatlandırmada

Bılgı ıcın tesekkurler.İade talebi olusturdum. bana gelen urunde kasanın alt tarafında bıraz da acıklıklar vardı uretım hatası galıba. Iade olusturdum.
Ayarlardan ozellıkle ıkısı ıcınde aynı renklerı verecek sekılde ayarlamalar yaptıgım ıcın farkını gozlemleyemedım. Ama AOC kontrast olarak farkını hıssettırıyor anlıyorsunuz. Ama barız ucurum fark yok. Ucurum sadece fıyatlandırmada
Diğer arkadaşda aptekden almıştı onda da ölü piksel vardı.. inşallah yenisi adam akıllı gelir

Diğer arkadaşda aptekden almıştı onda da ölü piksel vardı.. inşallah yenisi adam akıllı gelir
burda satıcıyı suclayamam sonuçta teknolojik aletler bıraz da sans ısı tabı. Acmadan bılemıyorsun

Resident evil serisi, the last of sus serisi, Dying Light serisi gibi oyunları oynuyorsan VA panel siyahları daha iyi gösterdiğinden atmosferi daha iyi yansıtır.

Q27g42xne eski nesil VA panellerden daha hızlı ve daha canlı renklere sahip. IPS seviyesinde canlılığı var desem yeridir. Buna ek olarak IPS glow sorunu yok, ayrıca siyahları bariz daha iyi. Bunlara karşılık hala IPS panelden daha yavaş. Bir miktar black smearing var ama çoğu kişi bunu anlamaz bile. Anlayanı da rahatsız etmez. Eğer hardcore fps takılmıyorsan sorun olmaz yani. Ama yok benim takıntım var hiç black smearing olmamalı gerekirse IPS glow olsun, siyahları gri olsun diyorsan IPS alabilirsin. Ben VA iyiyse IPS yerine tercih ederim, eğer iyi değilse IPS tercih ederim. Yani modelin kalitesine bağlı. Sen kendi tercihini ona göre yap. Ama renk olarak IPS den geride olmadığını bil yani, eski nesil gibi soluk değil bu monitör.
Hocam Amazon'dan 1000₺ kupon ve 9 taksitle 19.5'a G5 Oled aldım, sizce mantıklı mı ?
Birden bütçeyi baya aşmak durumunda kaldım ama 9 taksit olması ve kolay değişen bir parça olmaması sebebiyle satın aldım.

Hocam Amazon'dan 1000₺ kupon ve 9 taksitle 19.5'a G5 Oled aldım, sizce mantıklı mı ?
Birden bütçeyi baya aşmak durumunda kaldım ama 9 taksit olması ve kolay değişen bir parça olmaması sebebiyle satın aldım.
Mantıklı.

Çok Kıral hareket güle güle oyna maddi olarak zorlamadıysa.

Çok Kıral hareket güle güle oyna maddi olarak zorlamadıysa.
9 taksit olduğu için zorlamadı hocam, benim hediye kartı bakiyem de vardı 18 e geldi de.
Gelsin bir deneyimleyelim bakalım. Satıcının amazon olması özellikle tercih sebebim. En kötü iade ederiz artık. Hatta Q27G42XNE'yi de alıp yan yana deneme fikri vardı kafamda ama onun satıcısına güvenemedim.

@Tayfunns hocam monitör geldi ölü pixel yok. Renkler gayet güzel. Siyahlarıda ips panele göre harbi başarılı çok daha tam gece olmadı ama loş odada bile G4 ile farkı var.

@Tayfunns hocam monitör geldi ölü pixel yok. Renkler gayet güzel. Siyahlarıda ips panele göre harbi başarılı çok daha tam gece olmadı ama loş odada bile G4 ile farkı var.
hocam bende monitör arayışındayım. g4 240hxdi sanırım sansungun. onu almayı düşünüyordum ama bunu gördüm daha cazip geldi sizce hangisini almalıyım?

hocam bende monitör arayışındayım. g4 240hxdi sanırım sansungun. onu almayı düşünüyordum ama bunu gördüm daha cazip geldi sizce hangisini almalıyım?
Reis aldığım Philips beni memnun etti cw ölü pixel felan rastlamadım IPS glowu işin içinden çıkararak yorum yaparsak siyahlarıda ips panele göre cidden güzel ips glowa gelecek olursak az ve monitör üstü ışık gibi bir şey kullanınca yok oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri