Bayram günü kütüphaneye gidilir mi?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,039
Bayramda Ankara’ya gideceğim. Millet kütüphanesi açık olur mu?

Sitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
Çok kabasın

Sitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
Baktım zaten herhangi bir bilgi bulamadım. Sadece haftalık temizlik saatini gördüm. Ve evet burada konu açmayı tercih ediyorum, problem nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Mai_
Genellikle devlet kurumları tatil olur.Bu nedenle tatil olacağını düşünüyorum.
Herhangi bir bilgim yok onun harici.

Forumda konu açmak yasaklanalı kaç gün oldu? Konu dışı bir şekilde arkadaş soru sormuş her konuya mesaj yazmayabilirsin kimsede sana zorla yardımcı ol demiyor

Bu arkadaşı yarı yarıya haklı buluyorum. Google'a girip "Millet kütüphanesi bayramda açık mı 2026" yazdım ancak herhangi bir güncel paylaşım göremedim. Fakat geçtiğimiz sene hem Ramazan hem de Kurban bayramında kapalı olduğunu gördüm. Yani bu bayram da kapalı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri