Sitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.Bayramda Ankara’ya gideceğim. Millet kütüphanesi açık olur mu?
Çok kabasınSitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
Da ayrıSitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
İroni mi yaptın laDa ayrı
Baktım zaten herhangi bir bilgi bulamadım. Sadece haftalık temizlik saatini gördüm. Ve evet burada konu açmayı tercih ediyorum, problem nedir?Sitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
Forumda konu açmak yasaklanalı kaç gün oldu? Konu dışı bir şekilde arkadaş soru sormuş her konuya mesaj yazmayabilirsin kimsede sana zorla yardımcı ol demiyorSitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
Ama haklı bu forumda çok gereksiz konular var burası bilmeyip ögrenmek için herhangi bir konu olabilir yanlış yapmamak için ama bu tür konular gerçekten gereksizÇok kabasın
Bu arkadaşı yarı yarıya haklı buluyorum. Google'a girip "Millet kütüphanesi bayramda açık mı 2026" yazdım ancak herhangi bir güncel paylaşım göremedim. Fakat geçtiğimiz sene hem Ramazan hem de Kurban bayramında kapalı olduğunu gördüm. Yani bu bayram da kapalı olacaktır.Sitesine girip bakabilirsin. Arayıp sorabilirsin. Zaten burda sorduğun insanlarda onu yapacak. Ama sen onun yerine foruma konu açmayı tercih ediyorsun.
www.instagram.com
Forum kültürü olmayan insanlarForumda konu açmak yasaklanalı kaç gün oldu? Konu dışı bir şekilde arkadaş soru sormuş her konuya mesaj yazmayabilirsin kimsede sana zorla yardımcı ol demiyor