🔥İndirim COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB E-ATX SİYAH GAMING KASA - 6527 TL

imgenius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Biraz araştırdım içerisinde "Cougar GES850 850W 80 Plus Gold 120mm Fan" PSU bulunuyor. Kalitesi B- en iyi ihrimal. Üst kısma 360mm ön kısma ise 420mm Sıvı Soğutma desteği var. Kasanın tasarımı da gayet iyi beyaz olsa daha iyi olabilirmiş bence süper fiyat.

1772580687947.webp

Son düzenleme:
Fanlar argb mi acaba cozemedim
*ARGB fanlar pakete dâhil değildir.* şeklinde bir ibare var ama ben de çözemedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir platformda aynı ürün için PSU ATX 3.1 ve fanlar ARGB denmiş. O halde B+ PSU ve ARGB fanlar için çok daha iyi oluyor fiyat. 12V 2X6 kablo da dahil haliyle.

Kanka akakçe grafiğine göre bu kasa aylardır bu fiyatmış geçen ay 9k olmuş

Kanka akakçe grafiğine göre bu kasa aylardır bu fiyatmış geçen ay 9k olmuş
Peşin fiyatına 3-6 taksit var hocam, en son tam 1 ay önce bu fiyattaymış. Bir de çok yüksek ihtimal satıcısı Tebilon olan bu fiyattaymış, satıcısı Vatan.

Benim kasa bu gecsem mi bilemedim.
Bence geçilir hocam, elinizdekini de satarsanız mantıklı bir upgrade olur.

Bence geçilir hocam, elinizdekini de satarsanız mantıklı bir upgrade olur.
Ya benim kasa da zor satılır max 3500 verirler ikinci elde. Ben buna vercem 6500. Almak da istiyorum 🥲 6taksitle hic zorlanmam aslinda ama nepsam ya. İhtiyacım da yok ama güzel fırsatmis

Ya benim kasa da zor satılır max 3500 verirler ikinci elde. Ben buna vercem 6500. Almak da istiyorum 🥲 6taksitle hic zorlanmam aslinda ama nepsam ya. İhtiyacım da yok ama güzel fırsatmis
Kullandığınız sistem nedir, 850W Gold ileriye dönük olur hem de PCIE 5.1 ve ATX 3.1.

Ryzen 5 7500f rtx 5070 ti oc
Hocam 12V 2X6 kablonun da geldiği idda ediliyor Hepsiburada aynı ürün Soru & Cevap kısmında, sanırsam şuan dönüştürücü ile kullanıyorsunuz. Ben olsam mutlaka alırdım. 750W her türlü yetse de sisteminize fakat güncel ve dönüştürücüsüz bir PSU ve daha ferah bir kasa iyi olur.

eğer yeni versiyonu vs çıkmadıysa Cougar GEX850 modelinde yeni nesil GPU kablosu yok. Kendim kullanıyorum, 6 adet 8 pin standart GPU beslemesi var. PSU olarak taş gibi, belli bir ısıya kadar dönmeyen fan bile var, bu rakama çok güzel kasa psu

eğer yeni versiyonu vs çıkmadıysa Cougar GEX850 modelinde yeni nesil GPU kablosu yok. Kendim kullanıyorum, 6 adet 8 pin standart GPU beslemesi var. PSU olarak taş gibi, belli bir ısıya kadar dönmeyen fan bile var, bu rakama çok güzel kasa psu
Hepsiburada üzerinde bu modelin birebir aynısı satılıyor, satıcı ATX 3.1 PCIE 5.1 olduğunu belirtiyor. Bilmiyorum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,164
Üyeler
189,982
Son üye
Kiradise
Geri