❌İndirim Bitti! Arctic II RGB 420 mm Sıvı Soğutma 2748 TL

Arkadaşlar kutu hasarlıymış ihtiyacı olan için bedava fiyat. Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Arkadaşlar alsam sproblem çıkarır mı başıma fiyatı çok uygunmuş ben pek anlamıyorum böyle işlerden 2 yıl da garantisi var diyor ama sisteme zarar vermez değil mi? veya bu site güvenilir mi bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar alsam sproblem çıkarır mı başıma fiyatı çok uygunmuş ben pek anlamıyorum böyle işlerden 2 yıl da garantisi var diyor ama sisteme zarar vermez değil mi? veya bu site güvenilir mi bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Oldukça güvenilir sorun yaşamazsın bana göre benim cok alışverişim oldu.

Oldukça güvenilir sorun yaşamazsın bana göre benim cok alışverişim oldu.
Peki ürün çok hasarlı falan gelirse iade tarzı bir şey oluyor mu? belli ki ürün zaten iade edildiği için bu fiyattan satılıyor iade seçeneği olmaz heralde

Jumbum sağlam sitedir sorun yaşayacağını sanmam

Geçen hafta 6k ya lancool 3 vardı gaming gecesinde sırf 420mm bile alınırdı zamanında almaya niyetlendim o arada stoğu yoktu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,198,410
Üyeler
190,368
Son üye
Lector
Geri