Gurkanpiro
80+ Platinum
sıgdıracak kasa bulabılırsenız alın beles
hayla gozukuyorTükendi.
Bu bilgi nerede yazıyor ? Ben Resmi distibütörü Teknobiyotik diye biliyorum.Jumbum artic'in resmi pazarlama şirketi Türkiye'de.
Stok yok yazıyordu var şuan evet.hayla gozukuyor
Bır yerde görmüştüm diye hatırladım. Artic termal macunlarına, özel ve büyük indirimler yapabiliyordu. Yanlış olabilir yorumumu sileceğim.Bu bilgi nerede yazıyor ? Ben Resmi distibütörü Teknobiyotik diye biliyorum.
4.7k kasa bu 3.3k 7900 tl lianli kasa ile hava soğutmaya 6 bin verdim denk gelmedimi gelmiyor kismetKasa olarak ch780 çok sık dikey ekran karti tutacagiyla birlikte geliyor fiyatı 6k suan haberiniz ola
akvaryum kasa varsa sıvı sogutma gorsellık olarak cok daha ıyı duruyor4.7k kasa bu 3.3k 7900 tl lianli kasa ile hava soğutmaya 6 bin verdim denk gelmedimi gelmiyor kismet
ucuz alınır ama benim için almak geçti dünyanın ışığınıda koysam ışığı kapatıp köşeye atıcam.akvaryum kasa varsa sıvı sogutma gorsellık olarak cok daha ıyı duruyor
bu arada snerjı yasanan olaylardan sonra bellıkı baya musterı kaybettı ve oldukca dusuk fıyatlara urunlerı satmaya calısıyor en son bu forumda bır baylasmıstı 5k ıdı hem sıyah hem beyaz olanı suan sıayh olan daha dusuk fıyata satılıyor bence alınır zaten ekran kratı aparatı 600-700tl falan yanlıs bılmıyosam 4k boyle bır kasa ıcın cok ucuz bence