Kullandığın işlemciye göre değişir. O soğutucu kötü değil bende de var.Bir şey soracağım. Nh d15 var sizce buna geçmeli miyim.
7800x3d alana kadar daha ucuza 9700x al 10fps için o para farkını vermeÇok güzel urun teşekkür ederim aldim hemen 1 tane. Beyaz sistem diziyorum ihtiyacım vardıbirde yanına 7800x3d aldim mi tamamdir
![]()
7800x3d kullanıyorumKullandığın işlemciye göre değişir. O soğutucu kötü değil bende de var.
Noctua ile devam etmeni öneririm. Yine de sen bilirsin. Noctua 183 Watt 'a kadar soğutuyor diye biliyorum.7800x3d kullanıyorum
Evet. Bende bu ürünü geç teslimat ile almıştım. Bir problem yaşamadım.Jumbum güvenilir midir hocam
Buradan aldım ben zaten ama servisine bir şey diyemem işim düşmedi.Jumbum güvenilir midir hocam
Uyumlu hocam. Bende de TD500 var ve soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360mmCooler master TD500 kasa ile uyumlu acaba şuan cooler master ml240l v2 var o bile ramlere değiyor ama engellemiyor
Çok gereksiz olur ama ilerde 7800x3d falan geçerim dersen güzel soğutucuİleriye dönük de düşünüyorum ama şuan 124f için çok mu gereksiz olur
hocam önemli olanın genişlik olduğunu düşünüyorum ikisininde 120mm ramlere fanın yanı temas ediyor. Aldım ürünü gelince bir şansımı denemek istiyorum ama artık hayırlısıMl2 nin radyatörü buna göre 10mm ince o eğer ucu ucuna duruyorsa bunu sıgdiramazsin