feyyazekici
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam.Dün akşam faturası kesildi dedim arkasından kargoya da verdiler hocam
Hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam.Dün akşam faturası kesildi dedim arkasından kargoya da verdiler hocam
Allah razi olsun olmayanlarinda olsunHayırlı olsun, güle güle kullanın hocam.
Hocam canavar geldi orjinal windows attiriyorum. Battery drain olacakmi olmayacakmi nasil anlarim rdr2 yukleyeyim belli eder mi?Tamamdır hocam sağolun, takipteyim. Laptopla alakalı sorusu olan varsa sorabilir bu arada. En büyük sıkıntısı 90W ekran kartı ve 150W adaptör, bunun dışında ekran çok güzel. Kendi laptobumda ekran kartının biosunu değiştirip 115W yaptım bu arada ama artık yeni adaptör şart oldu, çünkü 90W'da bile battery drain yapıyor.
Aynen hocam rdr2 de belli eder, aşırı bir battery drain sorunu yok zaten cihazın 10ar dakika oynayın bataryayı gözlemleyin.Hocam canavar geldi orjinal windows attiriyorum. Battery drain olacakmi olmayacakmi nasil anlarim rdr2 yukleyeyim belli eder mi?
Teşekkürler hocamHayırlı olsun güzel fiyat umarım battery drain olmaz
tamamdır sağolasın hocamAynen hocam rdr2 de belli eder, aşırı bir battery drain sorunu yok zaten cihazın 10ar dakika oynayın bataryayı gözlemleyin.
Bu fiyata sorun olmaz bence çok iyi fiyata aldınız hocam güle güle kullanınTeşekkürler hocam
tamamdır sağolasın hocam
Valla mal cinayet duruyor daha oyun filan yuklemedim ama ekranı çok çok iyi. Allah olmayanlara da nasip etsin. 53bine rtx5070 lenovoyu kacirdigima cok uzulmustum gondermediler. Daha iyisi oldu konu sahibi sagolsunBu fiyata sorun olmaz bence çok iyi fiyata aldınız hocam güle güle kullanın