❌İndirim Bitti! 54399 TL Intel Core Ultra 7-255H 24GB 1TB SSD RTX5070 HP Omen

Her gun takip ediyorum bakmadigim zamanlarda boyle kaciriyorum birde laptop lazim gercek anlamda şansizlik
Göztepeliye laptop yok (!) 🤣🤣 Karşıyaka'dan selamlar olsun. Eğer satacak olursam haberdar ederim

Yok hazirlaniyor
Tamamdır hocam sağolun, takipteyim. Laptopla alakalı sorusu olan varsa sorabilir bu arada. En büyük sıkıntısı 90W ekran kartı ve 150W adaptör, bunun dışında ekran çok güzel. Kendi laptobumda ekran kartının biosunu değiştirip 115W yaptım bu arada ama artık yeni adaptör şart oldu, çünkü 90W'da bile battery drain yapıyor.

Tamamdır hocam sağolun, takipteyim. Laptopla alakalı sorusu olan varsa sorabilir bu arada. En büyük sıkıntısı 90W ekran kartı ve 150W adaptör, bunun dışında ekran çok güzel. Kendi laptobumda ekran kartının biosunu değiştirip 115W yaptım bu arada ama artık yeni adaptör şart oldu, çünkü 90W'da bile battery drain yapıyor.
Hocam omen serisinde büyüktür küçüktür tuşu var mı?

Nasıl yapılıyor 115w hocam az bilgi verirmisin. Bir de bataryayı satınmı almayı düşünüyorsanız yoksa garantiden flanmı

Hocam omen serisinde büyüktür küçüktür tuşu var mı?
Yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yapılıyor 115w hocam az bilgi verirmisin. Bir de bataryayı satınmı almayı düşünüyorsanız yoksa garantiden flanmı
Hocam aynı serinin 115w modelinin biosunu bulmanız gerekiyor. nvflash ile bu biosu yazdırıyosunuz fakat bilmeden yapılırsa sıkıntılar çıkabilir çok tavsiye edeceğim bi yöntem değil. 90W ile arasında aşırı derece fark yok, 90W ile de güzel laptop. Bataryayı çıkma satan bilgisayarcılardan almayı düşünüyorum 3.5k civarına satıyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri