6k Bandında FHD Monitör Önerisi

örneğin msi mag242f teknik açıdan dolu oluyor. Aoc'un da panelini övenleri çok görmüştüm forumda. Lenovo da f/p bir seçenek. Hangisini alsam kafam karıştı.. Sizin önerdiğiniz bu monitör nasıldır acaba? Ben biraz araştırayım, siz de bildiklerinizi yazar mısınız? Bi de merak ediyorum bu benim attığım monitörlerden iyi mi gigabyte acaba? Asus fln daha mı iyidir ki çünkü marka güven veriyor

hocam bu bütçelerde markanın değilde ürünün kendisi daha önemli. ayrıca bence önce siz kaç inç ve kaç hz alacağınıza karar verinki daha sağlıklı tavsiyede bulunabilelim.

hocam bu bütçelerde markanın değilde ürünün kendisi daha önemli. ayrıca bence önce siz kaç inç ve kaç hz alacağınıza karar verinki daha sağlıklı tavsiyede bulunabilelim.
24'' 180hz özellikler ama en az bunlar olması iyi olur. Bi de 27'' hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum o yüzden 27'' istedim. Sizce 27''te görüntü çok bozulur mu?

fps oyunları oynuyorsanız genelde 27'' biraz büyük gelebilir. ayrıca ben 27'' 2k monitör kullanıyorum 1080e çekince biraz garip hatta zaman zaman bulanık ve piksel piksel geliyor ama bütün 27'' 1080p monitörlerde durum böyle mi emin değilim.o yüzden eğer 180-200hz sizin için yeterli ise marka takıntısını bi kenara bırakıp indirime giren 2k 27'' monitörlere bakın. 2k tarayıcıda gezerken bile çok fark ediyor 1080e göre. örnek olarak attığım monitöre bakabilrisiniz konusuda açılmıştı orda sanırım kullanıp deneyimlerini yazanlarda var

fps oyunları oynuyorsanız genelde 27'' biraz büyük gelebilir. ayrıca ben 27'' 2k monitör kullanıyorum 1080e çekince biraz garip hatta zaman zaman bulanık ve piksel piksel geliyor ama bütün 27'' 1080p monitörlerde durum böyle mi emin değilim.o yüzden eğer 180-200hz sizin için yeterli ise marka takıntısını bi kenara bırakıp indirime giren 2k 27'' monitörlere bakın. 2k tarayıcıda gezerken bile çok fark ediyor 1080e göre. örnek olarak attığım monitöre bakabilrisiniz konusuda açılmıştı orda sanırım kullanıp deneyimlerini yazanlarda var
cevabınız için teşekkürler.

24" 1080p
27" 1440p
32" 2160p
Mantıklı ve en iyi görüntüyü alabileceğin ölçekler bu sekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye
Yunus12..
Geri