LAPTOP ŞARJ AZ İKEN SİYAH EKRAN

b1ruy

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptopta tlou part 2 oynarken full ayarlarda sarj 36 idi ve prizden cektigimde kasmaya basladi ve laptop çöktü siyah ekran çıktı bi 10 saniye falan durdu ve geri gitti geldiginde oyunda kapanmisti normalmi

Ama cznullda 99 kullanırken çektiğimde siyah ekran falan gelmiyor tertemiz sizce donanımsal bir sorun varmıdır alalı 15 gün oldu amacım mimarlık okuyorum ilk sınıfım son sınıfa kadar götürmesi

Laptopun şarjdayken dgpu pildeyken igpuya geçiyor olabilir mi? Nvidia denedim masasından kontrol edebilir misin sadece harici grafik birimi seçeneği olması lazım

Laptopun şarjdayken dgpu pildeyken igpuya geçiyor olabilir mi? Nvidia denedim masasından kontrol edebilir misin sadece harici grafik birimi seçeneği olması lazım
hocam ilk 5 saniye 150 fps oluyo sonra 10 a dusuyo 10 fps coktukten sonra cöküş oluyor

hocam ilk 5 saniye 150 fps oluyo sonra 10 a dusuyo 10 fps coktukten sonra cöküş oluyor
Laptoplarda bu durum normal şarjdan çekildiği an anlık bir donma yaşanıyor elimden birçok laptop geçti hepsinde bu durum yaşanıyordu. Muhtemelen cihaz şarjdayken çok daha fazla güç çekiyor sen şarjdan çıkardığın anda bataryanın çıkış gücü şarjdaki güce yetişmediği için fanlar yavaşlıyor fps düşüyor başka bir açıklaması olamaz donanımsal bir sorun değildir.

Laptoplarda bu durum normal şarjdan çekildiği an anlık bir donma yaşanıyor elimden birçok laptop geçti hepsinde bu durum yaşanıyordu. Muhtemelen cihaz şarjdayken çok daha fazla güç çekiyor sen şarjdan çıkardığın anda bataryanın çıkış gücü şarjdaki güce yetişmediği için fanlar yavaşlıyor fps düşüyor başka bir açıklaması olamaz donanımsal bir sorun değildir.
peki normalmi hocam siyah ekranla cokmesi ve Reset TDR occurred on GPUID:100 hatasi yaziyo olay goruntuluyucusunde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri