Resident Evil 9 atma sorunu

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
oynadım bitirdim tekrar grace tps olarak oynamak için açıyım dedim açamıyorum oyunu girince direk kendi kendine atıyor ne hata veriyor nede başka bir şey

Aga bende de iki oyundur oluyor, genellikle oyunun anti-cheat varsa oluyor. Directx11 veya 12 olarak denedim, kaldır indir denedim, uyumluluk ayarları, tam ekran ayarları veya anti cheatı oyun dosyayı içinden alıp başka yere taşımayı, birkaç daha tam hatırlamadığım şeyler daha. Oyunlar ilk Hogwarts sonra Warhammer 40k Space Marine 2. Format atıp oyunu kurunca düzeliyor. Tek microsoft visual c redistributable 2015-2018 fln varya onları tamir etmeyi denemedim, belki onlar corrupt oluyordur. O da en son aklıma geldi ancak çoktan formatı atmıştım 😂
Save cloud fln kapamak da işe yaramıyor, oyun repair de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Overclock kapamakta işe yaramıyor, ondan değil yani stabil

bendede aynısı oldu oyuna giriyorum oyun acılıyo sonra bianda donuyo sonrada oyundan atıyor

bendede aynısı oldu oyuna giriyorum oyun acılıyo sonra bianda donuyo sonrada oyundan atıyor
türkçe yamadan oluyormuş daha dün oynuyordum bitirdim yamadan olmaz dedim yamayı silince düzeldi

Son düzenleme:
Yama içerisidne winmn.dll dosyası varsa oyunu etkiler

RE9da bazı sorunlar var ben karşılaşmadım ama siyah ekran sorunu ve leoun ölümsüz olma durumu var
Bende sadece bombalı bölgede Leonda tkaılmalar oluyor dieğr yerler normal

Oyunu onar derseniz düzelir

Yama içerisidne winmn.dll dosyası varsa oyunu etkiler

RE9da bazı sorunlar var ben karşılaşmadım ama siyah ekran sorunu ve leoun ölümsüz olma durumu var
Bende sadece bombalı bölgede Leonda tkaılmalar oluyor dieğr yerler normal

Oyunu onar derseniz düzelir
calypso çeviriden yüklemiştim

bende de oyun sürekli atıyor şuan dostlar yamada yüklü napıcaz çözüm bulan varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri