İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

re00

80+
Reaksiyon skoru
19
İphone 15 ik ilk aldigim gunden arka cami kirildigi icin degistirmek zorunda kaldim . Tamir ettigim yerin apple sertifikasi ve orjinallik garantisi oldugundan guvenerek arka cami yaptirdim . Tamirin uzerinden 1 bucuk ay gecti gecmedi , kameramin yanindaki arka camda farkli yerlerden kiriklar olusmaya basladi . Dusurmedigime eminim ne yapacagimi bilmiyorum

Ekler

• IMG_7415.webp
    IMG_7415.webp
    698.3 KB · Hit: 45
İphone 11 den sonra arka camı değiştirilebilir parça olarak yaptılar. Apple sertifikası ve orjinallik veren tamirci muhtemelen yan sanayi bir parça kullanmış veya özensiz yapmış bu yüzden çatladığını düşünüyorum en iyisi yaptırdığın yer ile iletişime geçmek olmazsa gerçek Apple yetkili servisine yaptırmak

• Beğen
Reaksiyonlar: re00
İphone 11 den sonra arka camı değiştirilebilir parça olarak yaptılar. Apple sertifikası ve orjinallik veren tamirci muhtemelen yan sanayi bir parça kullanmış veya özensiz yapmış bu yüzden çatladığını düşünüyorum en iyisi yaptırdığın yer ile iletişime geçmek olmazsa gerçek Apple yetkili servisine yaptırmak
Apple yetkili servis kabul etmiyor daha once teknik serviste yaptirmadigim icin

Apple yetkili servis kabul etmiyor daha once teknik serviste yaptirmadigim icin
Demekki yaptırdığın yer Apple yetkili servisi değilmiş ara söyle durumu düzeltsin çok büyük mağdur olmuşsun hem garantin iptal oldu hemde arka camından oldun

Geri