hocam sogutucu tam modeli Peerless assassin 120 SE. budur değil mi? V2 falan da var boy farkı varmış ufak sizdeki model tam olarak hangisi çünkü sorun yaşamak istemiyorum sizinki gibi olursa çok iyi olur. anakartım aynı b650mr
se modellerin bacakları kısa olurhocam sogutucu tam modeli Peerless assassin 120 SE. budur değil mi? V2 falan da var boy farkı varmış ufak sizdeki model tam olarak hangisi çünkü sorun yaşamak istemiyorum sizinki gibi olursa çok iyi olur. anakartım aynı b650mr
Peki hocam ramlere baskı yapmayan model SE mi? Kasam xpg valor mesh anakartım B650m-r. arkadaşın attığı fotoğraftaki model 120se mi? diğer fan nerede göremiyorum telefondayim. normalde 2 fanlı değil mi 120se?se modellerin bacakları kısa olur
fotodaki assasins. Pearless değil pearless ve phantom spirit 2 fanlı SE olan baskı yapar bacak boyu kısaPeki hocam ramlere baskı yapmayan model SE mi? Kasam xpg valor mesh anakartım B650m-r. arkadaşın attığı fotoğraftaki model 120se mi? diğer fan nerede göremiyorum telefondayim. normalde 2 fanlı değil mi 120se?
hortlatmayı seviyo buradakilerLa olum hasta mısınız yeni konu açsanıza![]()
Ne alcaz reis ya iki fanlı hiç bir türlü olmaz mı o zaman? işlemci 7500Ffotodaki assasins. Pearless değil pearless ve phantom spirit 2 fanlı SE olan baskı yapar bacak boyu kısa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hortlatmayı seviyo buradakiler
Boyu kasana uyuyorsa olurNe alcaz reis ya iki fanlı hiç bir türlü olmaz mı o zaman? işlemci 7500F
fanları çok hafif yükselterek takıyorsunuz. çift kule thermalright soğutucular son çıkan model harici ram üzerini kapatıyor. ram üzerini kapatmasını istemiyorsanız fsp mp-7 bakabilirsiniz hocam.ram bu indirim gelir mi bilmiyorum ay bitti
anakartta msi pro a620m-e![]()
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam sogutucu tam modeli Peerless assassin 120 SE. budur değil mi? V2 falan da var boy farkı varmış ufak sizdeki model tam olarak hangisi çünkü sorun yaşamak istemiyorum sizinki gibi olursa çok iyi olur. anakartım aynı b650mr