Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE, RAM'lere temas eder yada kapatır mı ?

Bende de Dark Guardian Pro ve b550 m pro vdh anakart var pearless almayı düşünüyorum kasama sığar mı.

hocam sogutucu tam modeli Peerless assassin 120 SE. budur değil mi? V2 falan da var boy farkı varmış ufak sizdeki model tam olarak hangisi çünkü sorun yaşamak istemiyorum sizinki gibi olursa çok iyi olur. anakartım aynı b650mr
se modellerin bacakları kısa olur

se modellerin bacakları kısa olur
Peki hocam ramlere baskı yapmayan model SE mi? Kasam xpg valor mesh anakartım B650m-r. arkadaşın attığı fotoğraftaki model 120se mi? diğer fan nerede göremiyorum telefondayim. normalde 2 fanlı değil mi 120se?

La olum hasta mısınız yeni konu açsanıza 😐

Peki hocam ramlere baskı yapmayan model SE mi? Kasam xpg valor mesh anakartım B650m-r. arkadaşın attığı fotoğraftaki model 120se mi? diğer fan nerede göremiyorum telefondayim. normalde 2 fanlı değil mi 120se?
fotodaki assasins. Pearless değil pearless ve phantom spirit 2 fanlı SE olan baskı yapar bacak boyu kısa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La olum hasta mısınız yeni konu açsanıza 😐
hortlatmayı seviyo buradakiler

fotodaki assasins. Pearless değil pearless ve phantom spirit 2 fanlı SE olan baskı yapar bacak boyu kısa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hortlatmayı seviyo buradakiler
Ne alcaz reis ya iki fanlı hiç bir türlü olmaz mı o zaman? işlemci 7500F

ram bu indirim gelir mi bilmiyorum ay bitti
anakartta msi pro a620m-e
fanları çok hafif yükselterek takıyorsunuz. çift kule thermalright soğutucular son çıkan model harici ram üzerini kapatıyor. ram üzerini kapatmasını istemiyorsanız fsp mp-7 bakabilirsiniz hocam.

ekleme: konu 2024 yılında açılmış kusuruma bakmayın cevap verdim sizi alıntıladım.

hocam sogutucu tam modeli Peerless assassin 120 SE. budur değil mi? V2 falan da var boy farkı varmış ufak sizdeki model tam olarak hangisi çünkü sorun yaşamak istemiyorum sizinki gibi olursa çok iyi olur. anakartım aynı b650mr

Evet hocam SE olan.

Geri