Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti
max 700 lıra falan olur alınır mı sızce 16pm ıcın kullanacagım
max 700 lıra falan olur alınır mı sızce 16pm ıcın kullanacagım
şuanki fiyat kazık gibi geldi kablo ile gelmeyenini 350ye almıstım yanlıs hatırlamıyorsam
varmı baska onerebılıcegınız65 wattını 500 TL'ye almıştım 2 ay önce
fiyatlar sık sık düşüyor. kampanya kovala. spigen iyidirvarmı baska onerebılıcegınız
varmı onerebılecegın baska 700 tl cıvarındaSpigen essential 47W olanı aldım. Bence alınmaz. Plastik kalitesi iyi değil. Biraz ses yapıyor.
Aynısını kullanıyorum ses yapmıyor.Linkini paylaştığınız ürün de ses yapıyormuş.
Boyutu çok küçük. USB PD ve PPS protokolünü desteklediği için Samsung ve Apple ile de uyumlu. Ayrıca OEM şarj aletlerinin kalitesi daha yüksek oluyor.varmı onerebılecegın baska 700 tl cıvarında
Ses yapan rastgele denk geliyor. Üretim hattının tutarlılığıyla alakalı.Aynısını kullanıyorum ses yapmıyor.
16pm ıcın uygun olur mu ?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses yapan rastgele denk geliyor. Üretim hattının tutarlılığıyla alakalı.
Elbette her modelde hatalı ürünler olabilir. Bu sebeple ürün yorumlarına bakmak lazım. Hepsiburada'daki satış sayfasında 7293 değerlendirmede 5 üzerinden ortalama 4.7 puan almış. Bu da üretim hattının fazlasıyla tutarlı olduğunu gösteriyor.Ses yapan rastgele denk geliyor. Üretim hattının tutarlılığıyla alakalı.