🔥İndirim Asus Rog Xg27UCDMG 4K 240HZ Oled Monitör 42.299₺!

500 hz yine attığın fena değil de, genel kullanıma bence 240-360hz yetiyor gibi. 4k olunca da tadından yenmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakasız ama tasarımını beğendiğimden atıyorum.

Ne güzel yapmışlar la tasarımını. Studio Display gibi duruyor.
Bang olufsen miiiiiii hem de 870$'a ?
Yav Asus adamlar neler yapıyor biraz tasarım öğren.

1772730535701.webp

Olm çerçeve nerdeeee

1772730567668.webp

@Tayfunns acil TLC Türkiye'den tanıdık bulup söylemek lazım.

Hocam nasıl öyle arkasında soğutma için alanları oluyo bununki nerde
Valla monitör de haklısın ama tv'ler böyle. Benim ilk aldığım monitörde böyleydi.
Galiba yeni nesillerde soğutma için kalınlaştı.
Media Markt'da kendim gördüm Grundig oled böyleydi.

Bence milletin aklını dsc falan diye karıştırmaya gerek yoktu hocam.

Dünya üzerinde dp 2.1 kullanıp da dsc gibi sıkıştırma teknolojilerini kullanmayan monitör sayı 1-2 tane falandır o yüzden hususi ''DSC ile 4K 240hz destekliyor'' şeklinde bir nota gerek olduğunu düşünmüyorum.

TCL monitöre heveslenmeyin bizim ülkede 2 katı fiyata satılır

Dp1.4 native 4k 240hz desteklemiyor.
DSC denilen bir sikistirma Teknolojisi kullanılıyor.
Dp2.1 kullanan pg27ucdm gibi monitörler native 4k 240hz verebiliyor.
Ha ama çoğu insan native ile DSC'nin fark edilmediğini söylüyor.
Ben bilgilendiriyim de sonra alan kişi bana kızmasın.
Biosta siyah ekranda kalma gibi sorunlar yaşamıştım daha önce. DSC bence her zaman ufak tefek sorunlar yapıyor ama bu sorunu DSC'den yaşadım diye düşünmek çok arka planda kalıyor. PG27UCDM'de sorunun S sini yaşamadım. Bu kadar paralar verilen bir üründe güncel soket tercih edilmeli. Tabi ekran kartınızın da güncel olması gerekiyor Nvidia 5000 serisi ve Amd 9000 Serisi DP 2.1 ile geliyor.

Memnun musun hocam eksi yanı olarak söyleyebileceğin bir şey var mı? 5.nesil oledler beklenmel mi
Baya baya iyi. Pc uygulaması ağır çalışıyor sadece tek kötü yanı o ama ben kullanmıyorum uygulamayı. parlak kullanmıyorum gözüm ağrıyo o sebeple nesil pek önemli değildi benim için alırken, metinler zaten net ha 250nit ha 1000 nit bana fark etmiyor her türlü 100 nit kullanıyom ben. Sen de az parlaklıkta kullancaksan alabilirsin direk bunu 10 sene yanmadan kullanırsın az parlak kullanınca ömürleri inanılmaz uzuyor oledlerin. Yeni nesiller bu kadar ucuza gelmez ona göre bekle.

PG27ucdmg almıştım, gündüz ekranın mor olması biraz gözd batıyor tabi güneş odaya sağlam girecek. Her türlü güneşlik şart diğer türlü ben alışamadım.
Ayrıca glossy panel olmasından mı nedir bilemiyorum, ekran paneli çok narin.
En ufak temizlikte bile kılcal çizikler oluştu, saf su ve mikrofiber bez ile temizlesem dahi sıkıntı oluyor. Yine leke izleri kalıyor. Bende dayanamadım iade ettim.

G8qsf geçtim mat panel olmasından dokayı şuanlık iyi gidiyor fakat panel biraz kumlanma efekti veriyor sanki. Glossydeki o detay ve canlılık mat panelde biraz gidiyor ama çok da sırıtmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri