yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,172
POCO F8 Ultra 16+512 GB ROM Mavi - Fiyatı, Yorumları
F8 Ultra 16+512 GB ROM Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bunun yerine s26 ultra alınır benceçok pahalı bunun neresi sıcak
Samsung da Vietnam Huaweide Çin Honor da Huawenin eski alt markası yani piyasada Tr piyasasında zaten Iphone hariç hepsi çekik gözlü malı sayılır bizde her şeyde bir al sat olması gerekiyor araba telefon buzdolabı aldım ama satabilmem de gerek ömürlük yaramıyor bizeçin çan çon telefona bu kadar para verilmez.
Samsung dışında hangi telefonu önerirsiniz s24fe kullanıyorum şarj yetmiyor hiç ultra alcaktım 110bin diyorlar adamlarKamerayı aktif kullanmıyorum, tek iyi yanı hoparlörü ve işlemcisi. Ekranı muhtemelen BOE display'in, kurcaladım biraz sevmedim ekranını. Bu fiyatlara çıkılınca artık iş donanımdan çok sunduğu yazılım paketine bakıyor. Ve Xiaomi'nin o tarafta noksan olduğu herkesin malumu.
samsung silikon karbon pilli telefon çıkarana kadar idare et bence çalışmaları var şu anSamsung dışında hangi telefonu önerirsiniz s24fe kullanıyorum şarj yetmiyor hiç ultra alcaktım 110bin diyorlar adamlar
https://www.hepsiburada.com/honor-m...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epeySamsung dışında hangi telefonu önerirsiniz s24fe kullanıyorum şarj yetmiyor hiç ultra alcaktım 110bin diyorlar adamlar
zamanında lansmana özel 48 bin tl satıyorlardı almadık büyük enayilik , hala ucuz ama bir de 631 dolara çıktı gidip arabistandan alacan bunu