DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,296
Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim6 yıllık xiaomi note 8 promun gözü yaşlı
Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim6 yıllık xiaomi note 8 promun gözü yaşlı
bir yerden sonra youtube bile açtırmıyor google. Bende hala çalışan tell var donma kasma yok youtubedesteklemiyor mecbur yan sanayi oyutubelar indirdim akıcı izleniyor. google niye youtube vermiyor anlamadım gitti yani banka uygulamaladır amazondur netflixtir bir yerden sonra hepsi gider.Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim
Şuan için sorunum yok. Aslında isteklerime çok rahat karşılıyor. Telefonda oyun oynamaktan nefret ederim, kamerayi hiç kullanmam, pek kimseyi aramam sormam,sosyal medya olarak sadece telegram,dh, ekşi, YouTube takılırım bir de bura gibi tarayıcı tabanlı teknoloji siteler. Bir de telden çok dizi izlerim yani şuan için aman aman ihtiyaç diye bagirmiyor tabi ki kazmalar donmalarim var bir 2 sene daha beklerim gibi xdbir yerden sonra youtube bile açtırmıyor google. Bende hala çalışan tell var donma kasma yok youtubedesteklemiyor mecbur yan sanayi oyutubelar indirdim akıcı izleniyor. google niye youtube vermiyor anlamadım gitti yani banka uygulamaladır amazondur netflixtir bir yerden sonra hepsi gider.
Lineageos kurup devam edebilirsiniz.Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim
valla bende aynı takılmalar oluyor bazen o kadar pil olarakta sanki yeni telefonlar kadar tutuyor hala bitmiş tükenmiş değil 6 yıl oldu :')Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim
POCO X3 PRO kullanıcısıyım, sözde amiral gemisi telefonu idi, birkaç kere güncelleme verip sonra kestiler. Güvenlik güncellemesi dahi vermiyorlar arkadaşlar. Resmi uygulamalarda bile reklam çıkartan rezil bir firma. Poco almanızı tavsiye etmem. Üç kuruş fazla verin Samsung falan alın.
Mart 2021'de çıkan X3 Pro'nun desteğini kestiği sürümler:
- MIUI sürümü: 13.0.1
- Android sürümü: 12
- Güvenlik sürümü: 2022-02-01
Poco x3 pro çıktığı dönemde orta seviye telefondu. Poco olarak ilk zamanlar amiral gemisi çıkarmadı. Kamera olarak çok kısılmıştı. Kamera sensörleri x3 den bile kötüydü. O zamanlar Xiaomilerin hepsinde reklam vardı. Uygulama ayarlarından kapatılabiliyor.POCO X3 PRO kullanıcısıyım, sözde amiral gemisi telefonu idi, birkaç kere güncelleme verip sonra kestiler. Güvenlik güncellemesi dahi vermiyorlar arkadaşlar. Resmi uygulamalarda bile reklam çıkartan rezil bir firma. Poco almanızı tavsiye etmem. Üç kuruş fazla verin Samsung falan alın.
Mart 2021'de çıkan X3 Pro'nun desteğini kestiği sürümler:
- MIUI sürümü: 13.0.1
- Android sürümü: 12
- Güvenlik sürümü: 2022-02-01