Peşin Fiyatına 3 Taksitle Telefon Poco F6!

Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim
bir yerden sonra youtube bile açtırmıyor google. Bende hala çalışan tell var donma kasma yok youtubedesteklemiyor mecbur yan sanayi oyutubelar indirdim akıcı izleniyor. google niye youtube vermiyor anlamadım gitti yani banka uygulamaladır amazondur netflixtir bir yerden sonra hepsi gider.

bir yerden sonra youtube bile açtırmıyor google. Bende hala çalışan tell var donma kasma yok youtubedesteklemiyor mecbur yan sanayi oyutubelar indirdim akıcı izleniyor. google niye youtube vermiyor anlamadım gitti yani banka uygulamaladır amazondur netflixtir bir yerden sonra hepsi gider.
Şuan için sorunum yok. Aslında isteklerime çok rahat karşılıyor. Telefonda oyun oynamaktan nefret ederim, kamerayi hiç kullanmam, pek kimseyi aramam sormam,sosyal medya olarak sadece telegram,dh, ekşi, YouTube takılırım bir de bura gibi tarayıcı tabanlı teknoloji siteler. Bir de telden çok dizi izlerim yani şuan için aman aman ihtiyaç diye bagirmiyor tabi ki kazmalar donmalarim var bir 2 sene daha beklerim gibi xd

Telefonu 2 aydır kullanıyorum. Batarya hızlı bitiyor. Kamera kötü. Ama oyun performansı iyi.
Wuwa oynatıyor yüksek ayarda 30fps. Ama optimizasyon kötü görüntü çamur oyunla alakalı bir sorun.

f7 3 taksitle satılsa onu alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan peşin değil sanırım 24e çıkıyor fiyat

Son düzenleme:
Hocam senle aynıyız nereye kadar götürür bizi bu note 8 pro daha bataryasını bile değiştirmedim
valla bende aynı takılmalar oluyor bazen o kadar pil olarakta sanki yeni telefonlar kadar tutuyor hala bitmiş tükenmiş değil 6 yıl oldu :')

POCO X3 PRO kullanıcısıyım, sözde amiral gemisi telefonu idi, birkaç kere güncelleme verip sonra kestiler. Güvenlik güncellemesi dahi vermiyorlar arkadaşlar. Resmi uygulamalarda bile reklam çıkartan rezil bir firma. Poco almanızı tavsiye etmem. Üç kuruş fazla verin Samsung falan alın.

Mart 2021'de çıkan X3 Pro'nun desteğini kestiği sürümler:

- MIUI sürümü: 13.0.1
- Android sürümü: 12
- Güvenlik sürümü: 2022-02-01

f7 3 taksitle satılsa onu alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan peşin değil sanırım 24e çıkıyor fiyat
Dün ve bugün kontrol ettiğimde peşin fiyatına 3 taksit devam ediyordu.

İki tane mesaj olmuş aşağıdakinde birleştirdim.

Son düzenleme:
POCO X3 PRO kullanıcısıyım, sözde amiral gemisi telefonu idi, birkaç kere güncelleme verip sonra kestiler. Güvenlik güncellemesi dahi vermiyorlar arkadaşlar. Resmi uygulamalarda bile reklam çıkartan rezil bir firma. Poco almanızı tavsiye etmem. Üç kuruş fazla verin Samsung falan alın.

Poco x3 pro çıktığı dönemde orta seviye telefondu. Poco olarak ilk zamanlar amiral gemisi çıkarmadı. Kamera olarak çok kısılmıştı. Kamera sensörleri x3 den bile kötüydü. O zamanlar Xiaomilerin hepsinde reklam vardı. Uygulama ayarlarından kapatılabiliyor.

O zamanlar mi 11 ultra amiral gemisiydi. Android 14e kadar güncelleme vermiş 1500 Euro'luk telefona..Poco x3 pro 250euro-300 Euro.

Yazılım güncellemesi konusunda haklısın en azından Android 13 verebilirdi. Google un yazılım güncelleme garantisi vermesi tüm markaları buna zorladı.

Genel olarak güncelleme politikası çok kötüydü. Şimdi yavaş yavaş iyileşiyor.

Xiaomi Poco gibi telefonlar rakiplerinden donanım olarak geri kalmıyor ama yazılım olarak çok geri kalıyor. Her güncelleme bir sürü hata ve aşırı batarya kullanımı ile geliyor.

Benzer fiyata Samsung varsa Samsung tercih edilir. Yazılım sorunu olmaz. Yıllarca kullanılır.

Benzer fiyata Xiaomi poco 10 yıl güncelleme garantisi verse bile en son tercih edilmesi gereken marka şuan.

Eski Xiaomi telefonlar lineageos ile kullanılabiliir oluyor. X3 pro için resmi android 15 var. İşlemcisi fena değil kameraları sizi memnun ediyorsa lineageos deneyin. Telefon canlanır.

F6 ya gelirsek uzak durun.. Xiaomi den uzak durun. Kameraları fiyatına göre çok kötü.
Ana kamerası bile mercimek sensörlü. Diğerleri çok kötü.

Sadece işlemcisi iyi. android 17 olur en fazla. Aşırı şarj yiyen yazılımla baş başa kalırsınız 1 2 sene sonra.

Honor 200,400,a56 gibi modeller varken bundan uzak durun. İlk güncellemede Xiaomi Poco sizi üzer. Biraz daha yukarı çıkabililersniz hono un proları ve s24 fe gibi bir canavar var.

A56, 2000 şarj döngüsü vaadediyor. Xiaomi genel olarak 1000. Batarya ömrü olarak Samsung 2 ye katlıyor. Honorların bilgisi yok.

Taksite aldanıp almayın üzülmeyin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,592
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri