Öneri Asus ROG Harpe Ace Mini Mouse Alınır mı?

Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareye geçtim fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı 1 hafta gidiyor.
Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cevap gelmeyince kendim biraz bakıp rogu almıştım. İptal etmek için yazdım İnşallah iptal olur
hocam ne tür oynuyorsunuz
Post automatically merged:

Farenin optimizasyonu iyi değilse durmadan frekans sıçramaları yaşayabiliyor. Aldığın fare kaliteli olursa bu durumun şiddeti veya sıklığı azalabilir. Konudaki fareler nasıl bilmiyorum ama dediğim gibilerse 1000Hz'den sonra FPS oyunlarında sıkıntı çekebilirsin.

Demek istediğim: 1000Hz bir fare ortalama 900-1100Hz arasında sıçrama yapıyorken kötü-orta bir 8K fare 5000-10000Hz arasında sıçrama yapabiliyor. FPS oyunlarında akıcılıktan ziyade eskisi kadar hızlı olamamanı ve bazen takılma yaşamanı sağlıyor.

Öyle konudan tamamen alakasız, bilgi olsun diye dedim. Dediğim gibi, konudaki fareler hakkında fikrim yok.

Ha bir de farenin bataryası da 8K için pek uygun değilse cidden 1K farelere göre çoookk daha hızlı bitebiliyor.
hocam cs de normal değil valorantta genellikle ben yayıncıların 8000hz kullandığını biliyorum böyle bir kayıp olduğunu söyleyen duymadım fakat cs tarafına gelince işler çok değişiyor

• Beğen
hocam ne tür oynuyorsunuz
Post automatically merged:

hocam cs de normal değil valorantta genellikle ben yayıncıların 8000hz kullandığını biliyorum böyle bir kayıp olduğunu söyleyen duymadım fakat cs tarafına gelince işler çok değişiyor
Hikayeli oyunların büyük çoğunu gamepadle oynuyorum. Cs, R6, bf6 falan bunları klavye mouse

Hikayeli oyunların büyük çoğunu gamepadle oynuyorum. Cs, R6, bf6 falan bunları klavye mouse
Tamam hocam alın atk A9 butcenizide aşmaz bir sorun çıkarsa wraithten teknik servisle konusun yardımci olurlar + ben atk A9 un şekli güzel Logitech superlight 2 benzeri olduğu için öneriyorum istiyorsanız biraz daha arttırıp w1 alabilirsiniz ben son zamanlara ozelliklerinden ötürü biraz ona gozumu kestirdim

• Beğen
Geri