❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 27 Gaming Monitör Ls27dg612suxuf 20.800 TL-Yenilenmiş

Bilmediğiniz satıcıdan bu tarz hassas bir ürün almayın bence çok riskli.

Bunu gördüm de almaya cesaret edemeyip aynı paraya G5 almıştım. Yenilenme sebebi ne, önceki ürün ne koşulda kullanıldı ve ne tip parçalar (orijinal mi) kullanılarak yenilendi meçhul. Samsung garantisi de yok, satıcının kendi yaptığı 1 senelik AXA Sigorta garantisi varmış.

Ben kendimi feda ettim gelince bilgilendirme yaparım.
şimdi soru cevaplarınada baktım koli hasarlı ürünlermiş kutuyu açıp panelde kasada bir sorun olmadıgını teyit edip satıyolarmış

Son düzenleme:
n11 arcılığına güvenmeyin kutu çiziksiz gelse içerisinden kırık çıksa bile arkasında durmaz.

Yenilenmiş ürün=Herhangi bir şeyi orjinali ile değiştirilmiş parça.Bu parçanın orjinal olduğuna dair kanıt sunmadan bu topa girilmez.Ek olarak1 2 aydır böyle satılıyor zaten.

Yenilenmiş ürün=Herhangi bir şeyi orjinali ile değiştirilmiş parça.Bu parçanın orjinal olduğuna dair kanıt sunmadan bu topa girilmez.Ek olarak1 2 aydır böyle satılıyor zaten.

hocam bu statüde satılıyor evet ama satıcı özellikle şu yorumları yapmış okumanızı dikkate alırım
gelen kişilerde jelatinleri bile üzerinde oldugundan bahsetmiş

Merhabalar, Etiket üzerindeki yazıları söylüyor iseniz o etiket tüm cihazlara konmaktadır. Tarafınıza gelen ürün koli hasarlıdır, değişen parçası mevcut değildir.

Merhaba, İlgili üründe değişen veya hasarlı bir parça bulunmamaktadır. B grade dediğimizürün grubunda olan bu cihaz, kutu hasarı vb sorunla stoklarımıza girmiştir.

Alıcı yorumları ve satıcının yorumları tutarlı duruyor.

Niye samsung garantisi yok onu anlayamadım.

ben de aldım en kötü iade ederiz ya

Adamlar B grade ürünleri alıp yenileyip sattıklarını ifade ediyor. B grade ürün demek üretim hattından çıktığında yeterli performansı alamadığınız ama tamemen de çöp olmayan ürün demek, bir yerinde bir sıkıntı var kısaca ve çoğunlukla panel ile alakalı. Muhtemelen paneli sıfırla değiştirip gönderiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,593
Üyeler
190,061
Son üye
aster159
Geri