🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 140TL, 60W 122 TL🔥

Mindustry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
1000021241.webp

Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.

Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL.

Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.

Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 129 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.

Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 200 TL.

Son düzenleme:
Şu watt ölçen aletin adı nedir, kaça alabiliriz?

Şu watt ölçen aletin adı nedir, kaça alabiliriz?

Type-C test cihazı olarak geçiyor. Fotoğraftaki Kowsi KWS-1902L modeli. Yurt dışı alışverişi yasaklanmadan önce Temu'dan 350 TL'ye almıştım. Türkiye'de ne yazık ki Type-C test cihazlarını 900 TL civarına satıyorlar.

Önemli olan devamlılığı sağlamlığı, ilk aşamada yüksek güç iyi ama devamında ne olur o önemli.

Birde hızı ölçmek için böyle ufak şeylere gerek yok. Akıllı wifi prizle de ölçülüyor. Şarj ederken anlık çektiği enerjiye bakarak net ölçüm yapabilirsiniz.

Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
Alıntıyı görüntüle

Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.

kabloların watt degerının ne gıbı bır onemı var

120 watt için f/o kablo önerir misiniz 400 e kadar veririm kaliteli bişey olsun

Önemli olan devamlılığı sağlamlığı, ilk aşamada yüksek güç iyi ama devamında ne olur o önemli.

Birde hızı ölçmek için böyle ufak şeylere gerek yok. Akıllı wifi prizle de ölçülüyor. Şarj ederken anlık çektiği enerjiye bakarak net ölçüm yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz prizle sadece şarj aletinin çektiği gücü ölçebilirsiniz. Şarj aletlerinin güç dönüşümünden dolayı enerji kayıpları farklılık gösteriyor. Type-C kablo üzerinden geçen gücü düzgün ölçemez. Bu tarz cihazlar akım ve gerilim değerini de detaylı veriyor. Power-Z KM003C, FNIRSI FNB58 gibi daha gelişmiş modelleri kablonun E-mark çipinin modelini ve şarj aletinin desteklediği protokolleri de tespit ediyor. Enerji dalgalanmalarını gösteren, osiloskop özelliği olanları bile var.

Arkadaşlar benim powerbankte kullanmak için type-cden type-cye kabloya ihtiyacım var. Powerbank spigen marka yanında spigen kablosunuda gönderdiler ama nedense kablonun ucu koptu. O yüzden yeni kablo arıyorum bunu önerir misiniz ?

Hocam, şarj edeceğiniz cihazın marka ve modeli nedir? Mesela Huawei ve Xiaomi kablosu aynı görünse de birinin kablosu diğerine uymuyor.

Düzeltme: Eski mesajınızdan Xiaomi 13T Pro kullandığınızı öğrendim.

Orijinal Xiaomi 120W kablo 450 TL.

Orijinal kablo haricinde Xiaomi Hypercharge protokolü ile uyumlu sadece iki tane kablo bulabildim.

Woyax Xiaomi Hypercharge uyumlu 120W Kablo 240 TL. Bu kabloyu yakın zamanda kardeşimin Xiaomi 67W destekli telefonu için aldık. Hypercharge 67W destekliyor. 120W da muhtemelen çalışır. Kablo kalitesi fiyatına göre iyi. Orijinal 120W kablonun hissiyatı daha kaliteli.

Simex Monde 120W modelinin de firma Xiaomi Hypercharge 120W, 67W ve Turbo Charge 33W uyumlu olduğunu ürün görselinde belirtmiş. Fiyatı 300 TL. Monde serisi kablonun da Type-c to Type-c 100W versiyonunu kullanıyorum. Gayet başarılı.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 129 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.
alınmaz bilinmedik marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim powerbankte kullanmak için type-cden type-cye kabloya ihtiyacım var. Powerbank spigen marka yanında spigen kablosunuda gönderdiler ama nedense kablonun ucu koptu. O yüzden yeni kablo arıyorum bunu önerir misiniz ?
bütçe ne kadar hocam ben önermem masrkası belli değil
bu var fiyatı bana yüksek geldi çin kapanmadan ugreenden almışitım ekranlı 100 yqada 120w kabloyu 30tl ye şuan artık hayal oldu ama ürün bendeki güzeldi ara ara powerbank şarj etmek için vs kullanıyorum gayet kaliteli

alınmaz bilinmedik marka

bütçe ne kadar hocam ben önermem masrkası belli değil

bu var fiyatı bana yüksek geldi çin kapanmadan ugreenden almışitım ekranlı 100 yqada 120w kabloyu 30tl ye şuan artık hayal oldu ama ürün bendeki güzeldi ara ara powerbank şarj etmek için vs kullanıyorum gayet kaliteli

birde bu var ama dirençleri vs nasıl bilemem

Son düzenleme:
@Mindustry öyle boşuna gülme emojisi atma markası bilinmeyen ürünleri insanlara tavsiye etme

Xiaomi kablosumu ariyorsun type c to type c olarak sadece powerbank yanında ve 210w sarj cihazında var haricinde USB A to type c var onlarda Sahibinden de satıyorlar param güvende ile alabilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri