Mindustry
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL.
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.
Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 129 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.
Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 200 TL.
www.trendyol.com
Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.
Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL.
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 100W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PDAteknoloji 60W Örgülü Type C to Type C SPK-10 1mt Data ve Şarj Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 129 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 200 TL.
Baseus Type-C to Type-C 100w Hızlı Şarj Kablosu 1m - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Type-C to Type-C 100w Hızlı Şarj Kablosu 1m - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Son düzenleme: