Uslust 80+ Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 108 Reaksiyon skoru 22 Cuma, 21:38 #1 Merhaba ikinci el bir monitör alıcam ama monitörün ips glowu fazla geldi gözüme. Resimdeki ips glow normal mi yoksa telefon ile çekildiği için mi böyle? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
Merhaba ikinci el bir monitör alıcam ama monitörün ips glowu fazla geldi gözüme. Resimdeki ips glow normal mi yoksa telefon ile çekildiği için mi böyle? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
C cmb19 80+ Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Reaksiyon skoru 16 Cuma, 21:41 #2 hocam ips monitörlerin hepsinde var bu olay , fotoğraf çektiğin zaman bu şekilde daha çok belli oluyor . Fiyatı uygunsa alabilirsin .
hocam ips monitörlerin hepsinde var bu olay , fotoğraf çektiğin zaman bu şekilde daha çok belli oluyor . Fiyatı uygunsa alabilirsin .
Uslust 80+ Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 108 Reaksiyon skoru 22 Cuma, 21:43 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cmb19 yazmış: hocam ips monitörlerin hepsinde var bu olay , fotoğraf çektiğin zaman bu şekilde daha çok belli oluyor . Fiyatı uygunsa alabilirsin . Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam sağ olun. Fiyatı 9k model xg27ucs uygun mu sizce?
cmb19 yazmış: hocam ips monitörlerin hepsinde var bu olay , fotoğraf çektiğin zaman bu şekilde daha çok belli oluyor . Fiyatı uygunsa alabilirsin . Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam sağ olun. Fiyatı 9k model xg27ucs uygun mu sizce?
frostybite 80+ Katılım 2 Ocak 2026 Mesajlar 390 Reaksiyon skoru 196 Cuma, 21:44 #4 Telefonda çok belli oluyor ips glow.Gerçek hayatta şöyle birşeydir muhtemelen.
Uslust 80+ Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 108 Reaksiyon skoru 22 Cuma, 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 frostybite yazmış: Telefonda çok belli oluyor ips glow.Gerçek hayatta şöyle birşeydir muhtemelen. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam daha yardımcı oldu benim için
frostybite yazmış: Telefonda çok belli oluyor ips glow.Gerçek hayatta şöyle birşeydir muhtemelen. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam daha yardımcı oldu benim için
nurullahblc66 80+ Bronze Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 1,688 Reaksiyon skoru 607 Cuma, 21:51 #6 değişiyor ya. bendeki monitörde 4 bir yandan glow yoktu sadece sol üstte biraz vardı.