Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Gaming Gecesi

Sh4nz

80+
Reaksiyon skoru
13
Gaming gecesinden bu anakartı aldım 9500 TL'ye iyi midir? ?

1 ay önce amazon kuponuyla beraber 8600'e aldım. CPU güç girişi 8+4 şeklinde onu da göz önünde bulundur. Güçlü işlemcisi olanlar genelde 8+8 cpu girişli alıyor, fark yaratır mı bilmiyorum.

7800x3d için yeterlimidir hocam
Bu konuyu ben de merak ediyorum çünkü R7 7800x3d kullanıyorum. rivayete göre tek 8 pin cpu 300w destekliyor ve işlemci de max 120w çektiğine göre kağıt üstünde yetiyor diye yanıtladı chat gpt. Bence bilen arkadaşlara danış. 8+8 cpu pin girişli anakartla fps farkı olur mu diye ben de öğrenmiş olurum.

Bu konuyu ben de merak ediyorum çünkü R7 7800x3d kullanıyorum. rivayete göre tek 8 pin cpu 300w destekliyor ve işlemci de max 120w çektiğine göre kağıt üstünde yetiyor diye yanıtladı chat gpt. Bence bilen arkadaşlara danış. 8+8 cpu pin girişli anakartla fps farkı olur mu diye ben de öğrenmiş olurum.
iptal edip 8+8 lik bi anakarta geçmek mantıklımı benim için performans daha önemli ileriye dönük olarak

iptal edip 8+8 lik bi anakarta geçmek mantıklımı benim için performans daha önemli ileriye dönük olarak
Dediğim gibi ben de merak ediyorum gözüme çarpan ilk detay 8+4 pin cpu beslemesi olması, ileri seviye anakartlarda bu 8+8 şeklinde bilen birine sormak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemci aynı anakartı kullanıyorum yeni değiştirdim sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,643
Üyeler
190,247
Son üye
cnbrex
Geri