Oldw1n
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
Jsjssjsjsjsjsyok 120 bin
Jsjssjsjsjsjsyok 120 bin
Xpg zaten güzel marka hocam ben de kullaniyorumBu ramin cl 34 6800 mhz kullanıyorum ve çok memnunumXPG Lancer Siyah RGB DDR5-6800Mhz CL34 32GB (2x16GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6800Mhz CL34 32GB (2x16GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hiç sorma. İşlemciyi geç ekran kartı RX 9070 XT gibi güçlü ekran kartına 16GB RAM ile kullanıyorum. Şaka gibi fiyatlandırma. OEM sistemle beraber 8k geldi RAM ikinci RAM alsam en az 12k gereksiz pahalı.DDR5 geçeyim diye 7800x3D almıştım ram piyasası illallah ettirdi satacam işlemciyi lanet olsun.
Hocam bu x3d işlemci ve CL değeri alakası nedir bilmediğimden soruyorumx3d işlemci kullanan varsa CL değerine takılmadan alabilir.
Otomatik Expo profilini kullanmak yerine manuel olarak da ayarlanamaz mı aynı ayarlarViper Venom EXPO profili sorunlu bir RAM. IRDM vb alternatiflere bakmanızı öneririm. ''VIPER VENOM EXPO PROBLEM'' olarak aratın.