Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 366
bence telefonun tasarımı güzel olmuş, plateau bayağı yakışmış. bataryada dikkat çeken bir şey yok. 144 hz yenileme hızı iyi olmuş, bence çoğu amiral gemisi de 144 hz'e geçmeli. ana kamera 50mp. 140x zoom yapabiliyor ama sadece 3.5x optik zoom yapabiliyor. bence kamera bu fiyata göre gayet makul. işlemci kısmına gelirsek bence kötü olmuş. nothing'in her yıl yaptığı bir şey. fiyatı bir tık artırıp 8 elite gibi bir işlemci koysalardı bence gayet iyi olurdu.
ayrıca nothing os'ten bahsetmek istiyorum. nothing os'in hissiyatını seviyorum ve bence gayet akıcı. ama one ui veya oxygen os gibi işletim sistemlerine göre birçok özellik ve kişiselleştirme seçenekleği eskik. nothing'in yapamadığı birkaç şeyden biri bu. en azından ben böyle düşünüyorum.
sizin fikirlerinizi de bekliyorum
ayrıca nothing os'ten bahsetmek istiyorum. nothing os'in hissiyatını seviyorum ve bence gayet akıcı. ama one ui veya oxygen os gibi işletim sistemlerine göre birçok özellik ve kişiselleştirme seçenekleği eskik. nothing'in yapamadığı birkaç şeyden biri bu. en azından ben böyle düşünüyorum.
sizin fikirlerinizi de bekliyorum