🔥İndirim MSI MAG A850GL PCIE5 850W 4.980₺

Güzelde kronik ses sorunu var işte ama kalitesi güzel psunun.
Hocam çok ses falan yapar mı zaten benim sistem 350-400watt ı geçmez , PSU azcık ısınmaz bile. Fiyatı görünce taksit imkanını görünce düşünmedim değil

Konudaki mi daha iyi bu altta attığım mı? Ben de 850w bakıyorum ama fiyatlar cok ucuk geliyor :/

1772935228386.webp

Hocam çok ses falan yapar mı zaten benim sistem 350-400watt ı geçmez , PSU azcık ısınmaz bile. Fiyatı görünce taksit imkanını görünce düşünmedim değil
Fan sesi bariz duyuluyor. Ama kaliteli. Başka seçeneklere bak derim.
Kasam masaüstünde olduğu için rahatsız ediyor. A750GL de bu kadar yoktu ses

9700x 9070xt sistem için elimde deepcool 850w Gold var ama ekran kartı için dönüştürücü kullanıyorum. Yeni nesil bir psu alsammi diye düşünüyorum.Sizce değişsem mi ?
Kasa masanın üstünde deepcool da ses sorunu yok. sesli psu beni rahatsız eder
Nitro+ da psu kablosu kartın arkasından çıkıyor dönüştürücü çok da rahatsız etmiyor ama

Fan sesi bariz duyuluyor. Ama kaliteli. Başka seçeneklere bak derim.
Kasam masaüstünde olduğu için rahatsız ediyor. A750GL de bu kadar yoktu ses
Bu fiyat seviyesinde modüler Gold sertifikalı öneriniz var mı hocam?

Cidden ses sorunu var mı o kadar ya alacaktım tam
Msi in ürünleri kalitelidir. Ama GL serisinin bariz fan sesi var. Yeni seri GLS olanları tercih edin eğer Msi alacaksanız

Ben dayanamayıp fanını değiştirmiştim bu modeli kullanırken.
Modüler olması sizin için şart değilse MSI'ın yeni serisi de bu fiyattan. ATX 3.1 ve PCIE 5.1 destekli.
.1 den ne fark eder demeyin, araştırın. Ben örneğin modüler olmayanını aldım, gayet de memnunum.

Konudaki mi daha iyi bu altta attığım mı? Ben de 850w bakıyorum ama fiyatlar cok ucuk geliyor :/

Alıntıyı görüntüle
Hocam yakın zamanda psu aldığım için baya bir araştırmıştım. High Power psu tier list'de daha yüksekte bu model bazında. Şuan kullandığım psu'yu almasaydım High Power'in bu modelini alacaktım. Şahsen benim tercihim bu olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri