Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Son haberlere göre ps6 nın çıkışını Sony erkene çekmek istiyormuş 1 1.5 sene sonra çıkabilir diyolar ps6 ps5 pro almaya gerek varmı yoksa ps6 mı beklemeli?
Son haberlere göre ps6 nın çıkışını Sony erkene çekmek istiyormuş 1 1.5 sene sonra çıkabilir diyolar ps6 ps5 pro almaya gerek varmı yoksa ps6 mı beklemeli?
Bütçem sınırsız 5090 pc var gta 6 yı erken oynamak istiyorum ama bilemedimBence senin nekadar beklemene ve bütcene bağlı.
ps5 pro alacaksın kral o zaman cevap soruda gizliBütçem sınırsız 5090 pc var gta 6 yı erken oynamak istiyorum ama bilemedim
Tamamdır intel i5 kardeşps5 pro alacaksın kral o zaman cevap soruda gizli
Bence beklenmez.Son haberlere göre ps6 nın çıkışını Sony erkene çekmek istiyormuş 1 1.5 sene sonra çıkabilir diyolar ps6 ps5 pro almaya gerek varmı yoksa ps6 mı beklemeli?
Yasak gelirse elimizde kalmasın konsol onu düşündüm şimdi bunlar gta ların hepsini yasaklarBence beklenmez.
Ps6'da tek fark biraz daha fazla grafik olacaktır.
Sonuçta iki konsolda aynı oyunları oynatacak.
Al ps5 pro. Bu sene GTA6 ve Wolverine'yi oynarsın. Seneye de John wick oynarsın.
Ha ama GTA 6 haricî 1-2 oyun için alınmaz.
Hayat geleceği tahmin ederek yaşanmaz.Yasak gelirse elimizde kalmasın konsol onu düşündüm şimdi bunlar gta ların hepsini yasaklar