Güncel Oyun Teknoloji Haberleri.

Sony özel oyunu Marvel's Wolverine 15 eylül 2026 da PS5/PS5 PRO konsollarına çıkıyor. Ben bu oyunu aşırı merak ediyorum, ve bu sene çıkacak oyunlar arasında en çok beklediğim oyunlar içerisindedir.

https://www.merlininkazani.com/sony-tek-oyunculu-oyunlarini-pc-ye-getirmeyebilir-haber-132726 Bence de mantıklı bir hamle olur. Sadece canlı servis oyunları PC'ye gelmeye devam eder .Ama Sony birinci parti tek oyunculu oyunları PC'ye getirmekten vazgeçebilir. Bence çok iyi olur, PS4 neslinde Sony özel oyun politikasına devam ediyordu. Ve bana göre konsolu konsol yapan en önemlisi özel oyunlardır. Umarım Sony artık tek oyunculu birinci parti oyunları artık PC'ye getirmez.

https://www.donanimhaber.com/playstation-6-dan-surpriz-haber-ertelemek-daha-pahali--202918 PS6 ertelenmeme ihtimali daha fazla, ve en iyisi bu söylentilere artık inanmamak gerekiyor. Ve eğer PS6 2027 sonbahar gibi çıkıp, Naughty Dog oyunu Intergalactic: The Heretic Prophet çıkış oyunu PS6 olursa ve oyun PS5 biraz özensiz çıkarsa işte o zaman playstation markasını tamamen hayatımdan çıkarıp, Sony'i protesto ederim. Umarım Sony Naughty Dog yeni çıkacak oyunu Intergalactic: The Heretic Prophet oyunu PS5 özel oyunu olur.

Son düzenleme:
https://www.donanimhaber.com/ps6-cogu-oyunda-4k-120fps-ve-isin-izlemeyi-destekleyecek--202968 İndie oyunlarda ve spor oyunlarda 4K 120 FPS ışın izlemeli yani ray tracing olarak açar. Ama özellikle AAA oyunlarda ben PS6 native 4K 120 FPS ray tracing olarak açacağını pek zannetmiyorum. Fakat PS6 ile native 4K 60 FPS ray tracing olarak artık standart olabileceğini ve açık dünya oyunlarda native 4K 60 FPS ray tracing olarak bence playstation 6 rahatlıkla açabileceğini oyunlarda düşünüyorum.

Starfield playstation 5 geliyor. Microsoft sağ olsun Sony'e çalışmaya devam ediyor.

Tamam gelmesi güzel, iyi, hoş ama şahsi görüşüm çok yükselenecek bir oyun değil. Ben zamanında bu oyun için ekran kartı alacaktım. Oyunun videolarını gördükten sonra kartı da oyunu da almaktan vazgeçtim. Şu projenin oyun sektöründe yaptığı 3 aylık manipülasyon için belgesel çekilir. Örneğin oyun ilk çıktığında Steam incelemeleri çok olumlu, Metacritic puanı 87 olmasına rağmen kullanıcı puanları 7.6-7.8 arası gidip geldi, ki bunun sebebi Xbox fanatikleri. Şu an Metacritic kullanıcı puanı 6.8!, eleştirmen puanı 83, Steam incelemeleri karışık!

@Carlo Hocam oyunu oynamadım ama 2023 yılında ortalarına doğru Starfied Todd Howard oynanış ile ilgili bilgileri gösterdiğinde bu oyuna aşırı yükselmiştim. Ama oyun çıkınca fazla yükleme ekran süreleri ve oynanış combatı kötü diye eleştirileri vardı. Yani hocam Bethesda zaten eskisi kadar kaliteli değil ve elindeki grafik motorunu iyice geliştirilmediği sürece tahminim The Elder Scrolls VI pek başarılı olacağını zannetmiyorum. Ve starfield zaten çok kaliteli oyun değil.

Son düzenleme:
@Carlo Hocam oyunu oynamadım ama 2023 yılında ortalarına doğru Starfied Todd Howard onanış ile ilgili bilgileri gösterdiğinde bu oyuna aşırı yükselmiştim. Ama oyun çıkınca fazla yükleme ekran süreleri ve oynanış combatı kötü diye eleştirileri vardı. Yani hocam Bethesda zaten eskisi kadar kaliteli değil ve elindeki grafik motorunu iyice geliştirilmediği sürece tahminim The Elder Scrolls VI pek başarılı olacağını zannetmiyorum. Ve starfield zaten çok kaliteli oyun değil.

Grafik motorunu modcular alışık diye değiştirmiyorlar. Yani Bethesda vizyonunu modculara göre belirliyor. Oyuncular Starfield'da hayal kırıklığına uğrayınca No Man's Sky'a yönelmişti. Starfield hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan PS kullanıcıları mağdur olacak ne yazık ki.

Grafik motorunu modcular alışık diye değiştirmiyorlar. Yani Bethesda vizyonunu modculara göre belirliyor. Oyuncular Starfield'da hayal kırıklığına uğrayınca No Man's Sky'a yönelmişti. Starfield hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan PS kullanıcıları mağdur olacak ne yazık ki.
Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Ve söylediğiniz gibi starfield hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan playstation kullanıcıları bence de mağdur olacaklar.

https://tr.ign.com/playstation-5/13...intisi-rtx-4080-gucunde-bir-konsol-mu-geliyor Tahmin ettiğim gibi donanımdan biraz kısıp, yapay zeka ile çok ileri seviyede geliştirilmiş şekilde PS6 çıkacaktır. Fakat ben PS6 en fazla 35-40 gibi teraflop GPU sahip olur diye düşünüyordum. Ve söylentiye göre trx 4080 yani 48 teraflop yakın gücünde gelecek gibi duruyor. Ve PS6 grafik konusunda bu söylentiye göre ışıklandırmada devrim olabilir. Ve PS6 artık çok merak ediyorum fakat yine de biraz geç çıkmasını istiyorum. Çünkü daha önce dediğim gibi PS5 daha fazla büyük bütçeli tek oyunculu yeni IP lazım. Onun için ben şahsen PS6 konsolunun 2029 gibi çıkmasını isterdim. Neyse yine de bu söylentiye bile heyecanlandım.PS5 de SSD devrimi oldu.PS5 PRO'da ise yapay zeka görüntü işleme teknolojisi ve çok daha geliştirilmiş PSSR 2 ile konsol resmen biraz daha olsa ilk PSSR göre dramatik farklar oldu. Ve bu sefer Mark Cerny PS6 ile PS5 pro'dan çok daha gelişmiş yapay zeka ile hem grafik, hem de FPS olarak çok büyük fark yapabilir. Ve Sony iyi ki! de Mark Cerny ile çalışıyor. Zaten 48 teraflop yakın güçlü GPU ve çok daha geliştirilmiş yapay zeka ile PS6 resmen çağ ağlatır. Fakat umarım PS6 900 veya 1000 dolara çıkmaz. En fazla 600 ya da 650 dolara çıkmasını isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri