Resident Evil Kodumu Nasıl Alırım?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
171
Merhaba bir mouse aldım. Asus Rog KERIS 2 ORIGIN. Resident evil requiem kodu ücretsiz verildiğinden Ve eski gladius 3'üm bozulmaya başladığından. Fakat kodu nasıl alacağım? Asus hesabı açtım promotions sekmesinde gereken bilgileri doldurup devam mı edeceğim? Ayrıca faturanın elime ulaşması 2 haftayı bulabilir fakat başvuru periyodu 19 Şubat - 16 Nisan diyor o yüzden sorun yaşamam drğil mi? Ve kodu nereden alacağım acaba?
45578.webp
45577.webp

faturanın görüntüsünü iste firmadan. 2 hafta sürmez. seni kandırmışlar.

Merhaba bir mouse aldım. Asus Rog KERIS 2 ORIGIN. Resident evil requiem kodu ücretsiz verildiğinden Ve eski gladius 3'üm bozulmaya başladığından. Fakat kodu nasıl alacağım? Asus hesabı açtım promotions sekmesinde gereken bilgileri doldurup devam mı edeceğim? Ayrıca faturanın elime ulaşması 2 haftayı bulabilir fakat başvuru periyodu 19 Şubat - 16 Nisan diyor o yüzden sorun yaşamam drğil mi? Ve kodu nereden alacağım acaba?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
firmaya bu promosyono katılacağını bildirerek mail at 1 gün içreisinde faturayı alabilirsin ve promosyona başvuru yaptıktan sonra 1 hafta içinde falan teslim aldım kodu

faturanın görüntüsünü iste firmadan. 2 hafta sürmez. seni kandırmışlar.
kandırdıkları falan yok birader. kanacak bir adam da değilim. ürün teslim edildikten itibaren 1 hafta içinde ürünün faturası gönderilecekmiş. mail attım ama ille de böyle diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

firmaya bu promosyono katılacağını bildirerek mail at 1 gün içreisinde faturayı alabilirsin ve promosyona başvuru yaptıktan sonra 1 hafta içinde falan teslim aldım kodu
attım ama illa teslim edilmeden fatura gönderilmez diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fatura taslağı gönderebilriim diyorlar o da geçersiz olur faln diyorlar.

Bende Gaming gen üzerinden rog strix klavye aldım. Siparişi oluşturduktan hemen sonra fatura siparişlerim kısmına yüklendi. Senin işte bir gariplik var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,465
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri