🔥İndirim İtopya en iyi ürünler 9.yaş indirimi

beyler göz damlası olan varsa verebilir mi gözlerim bozuk galiba fırsat falan göremiyorum 9. yılımızı kutluyoruz diye ellerinde kalanı saplıyorlar gibi görüyorum
katılıyorum. 1 saatdir bakıyorum gerçekden indirim göremıyorum oem paketlerde makul fiyat yok piyasadan daha fazla fiyatlara sunmuşlar. ama takipdeyim

nzx tekrar 999 dusmus ama siz indirim yok diyince caydim bende cok ucuz degil diye

İyi akşamlar herkese tek tek baktım bunlar bomba bakın derim.

Şuraya iyi bi 360 aio gelsin direk kapacam
https://www.itopya.com/corsair-m75-air-wireless-ultra-lightweight-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u24951

Ne zaman yenikeniyor ürünler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi akşamlar herkese tek tek baktım bunlar bomba bakın derim.

İyi bi 360mm aio gelsin yapışcam
https://www.itopya.com/corsair-m75-air-wireless-ultra-lightweight-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u24951

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizi takipten haberdar etmeyi unutma adamım 🤙 :D
Aio bekliyorum 360mm gelirmi sence

itopyadan uzak durun.Bindirip indirmiş.Ayrıca hiç de güzel fiyatlar değil.Çocuk kandırıyorlar.

B580 artik 4060 bazinda kalan bir kart. Alacaksan 5060 veya 16 gb 9060 xt ekran kartli sistemlere bak. 5060 i da onermem fake frame olayi gecikme artiriyor cogu oyun oynanmaz hale geliyor

arkadaşlar bana mouse ve mousepad önerir misiniz?

Bitfenix sıvı soğutucu fiyat tekrar 1700 olmuş

katılıyorum. 1 saatdir bakıyorum gerçekden indirim göremıyorum oem paketlerde makul fiyat yok piyasadan daha fazla fiyatlara sunmuşlar. ama takipdeyim
bu saatten sonra fırsat olmaz, anca kulaklık mouse vs. aksesuar olursa olur. ülkeye dikkat ederseniz resmi kanallardan donanım girişi yok. anakart bakıyorsun ahmet bilişim, ram bakıyorsun pc store vs. dükkanı, resmi eskisi gibi büyük firmalar ya getirmiyor yada getiremiyor. pazar payı ztn çok küçüktü şimdi rakamlarla dibe vurmuştur hayal edebiliyorum. hiç satılmıyor değil satılıyor ama az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri