Hayırlı olsun hocam nasıl memnunmusunKTC siparişini verdim herkese iyi forumlar.
Hayırlı olsun hocam nasıl memnunmusunKTC siparişini verdim herkese iyi forumlar.
hocam çok sağol mesajını geç gördüm kusura bakma, şimdi şöyle söyleyeyim, ben bunu hikayeli oyunları 2k da yüksek çözünürlülükte oynamak için aldım ve performansından gayet memnunum yenileme hızı olarak site 180 hz diyor ama yalan, 200 hz olan versiyonu geliyor ve overclock ile 210 hz ye çıkıyor hiçbir sorun da yaşamadım ölü piksel falan da yok harika bir monitör, hoparlörü yok ayarlar menüsü türkçe, ben monitör kolu ile kullandığım için orjinal ayağını kutusuna geri koydum ancak ayağı çok kaliteli gözükmedi bana malzeme kalitesi biraz dandik gibi ama pivot özelliği konusunda sorun yok, açıkçası ben beğendim benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir monitör almak isteyenlere öneririm.Hayırlı olsun hocam nasıl memnunmusun
Hocam renk canlılığı nasılhocam çok sağol mesajını geç gördüm kusura bakma, şimdi şöyle söyleyeyim, ben bunu hikayeli oyunları 2k da yüksek çözünürlülükte oynamak için aldım ve performansından gayet memnunum yenileme hızı olarak site 180 hz diyor ama yalan, 200 hz olan versiyonu geliyor ve overclock ile 210 hz ye çıkıyor hiçbir sorun da yaşamadım ölü piksel falan da yok harika bir monitör, hoparlörü yok ayarlar menüsü türkçe, ben monitör kolu ile kullandığım için orjinal ayağını kutusuna geri koydum ancak ayağı çok kaliteli gözükmedi bana malzeme kalitesi biraz dandik gibi ama pivot özelliği konusunda sorun yok, açıkçası ben beğendim benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir monitör almak isteyenlere öneririm.
Hayırlı olsun model numarasının sonunda -3 üç rakamı mevcut mu yani Ktc h27t22c -3 kutusunun üzerinde model numarası yazıyor monitörün arkasındaki etikette de bu konuda bilgi verirseniz mutlu oluruzhocam çok sağol mesajını geç gördüm kusura bakma, şimdi şöyle söyleyeyim, ben bunu hikayeli oyunları 2k da yüksek çözünürlülükte oynamak için aldım ve performansından gayet memnunum yenileme hızı olarak site 180 hz diyor ama yalan, 200 hz olan versiyonu geliyor ve overclock ile 210 hz ye çıkıyor hiçbir sorun da yaşamadım ölü piksel falan da yok harika bir monitör, hoparlörü yok ayarlar menüsü türkçe, ben monitör kolu ile kullandığım için orjinal ayağını kutusuna geri koydum ancak ayağı çok kaliteli gözükmedi bana malzeme kalitesi biraz dandik gibi ama pivot özelliği konusunda sorun yok, açıkçası ben beğendim benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir monitör almak isteyenlere öneririm.
hayır hocam -3 falan yazmıyor benimkinde, monitörün arkasındaki etikete baktım.Hayırlı olsun model numarasının sonunda -3 üç rakamı mevcut mu yani Ktc h27t22c -3 kutusunun üzerinde model numarası yazıyor monitörün arkasındaki etikette de bu konuda bilgi verirseniz mutlu oluruz
şimdi neye göre kıyaslayacağımı bilmiyorum ama ben hep ips panel kullandım o yüzden standart olması gereken bir ips panel gibi gayet okey bir canlılık var başka ne diyebilirim bilmiyorum, HDR falan da var ama kullanmıyorumHocam renk canlılığı nasıl
Evet 2025 başlarında 180 hz olarak çok popüler oldu bu yeni versiyon model numarasının sonunda üç yazmasa da üç yazan ile aynı sadece hoparlör yok üç yazan da hoparlör var yurt dışı inceleme YouTube’da vesaire izlenimlerim ve anladığım bu şekildehayır hocam -3 falan yazmıyor benimkinde, monitörün arkasındaki etikete baktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi neye göre kıyaslayacağımı bilmiyorum ama ben hep ips panel kullandım o yüzden standart olması gereken bir ips panel gibi gayet okey bir canlılık var başka ne diyebilirim bilmiyorum, HDR falan da var ama kullanmıyorum
hocam benimkinde hoparlör gibi ses aygıtı gözüküyor ama o sadece kulaklık girişi olan yuva için öyle anladım, onun dışında evet yeni versiyonu veriyorlar eski versiyon fiyatına, çok iyi denk geldi fırsat oldu benim içinEvet 2025 başlarında 180 hz olarak çok popüler oldu bu yeni versiyon model numarasının sonunda üç yazmasa da üç yazan ile aynı sadece hoparlör yok üç yazan da hoparlör var yurt dışı inceleme YouTube’da vesaire izlenimlerim ve anladığım bu şekilde
Teşekkür ederim ama bütçeyi biraz daha yukarı çekil aoc q27g4zr modelini aldımhocam çok sağol mesajını geç gördüm kusura bakma, şimdi şöyle söyleyeyim, ben bunu hikayeli oyunları 2k da yüksek çözünürlülükte oynamak için aldım ve performansından gayet memnunum yenileme hızı olarak site 180 hz diyor ama yalan, 200 hz olan versiyonu geliyor ve overclock ile 210 hz ye çıkıyor hiçbir sorun da yaşamadım ölü piksel falan da yok harika bir monitör, hoparlörü yok ayarlar menüsü türkçe, ben monitör kolu ile kullandığım için orjinal ayağını kutusuna geri koydum ancak ayağı çok kaliteli gözükmedi bana malzeme kalitesi biraz dandik gibi ama pivot özelliği konusunda sorun yok, açıkçası ben beğendim benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir monitör almak isteyenlere öneririm.
hayırlı olsun umarım memnun kalırsın <3Teşekkür ederim ama bütçeyi biraz daha yukarı çekil aoc q27g4zr modelini aldım